lördag 1 oktober 2011

Fikakorg och 20 grader varmt





Idag frågade jag T om det gick att stanna tiden... "Två sekunder" svarade han och det gjorde jag. Varje gång jag tog en bild, stannade jag tiden och när vintern är som kallast ska jag ta fram den "stannade tiden" och kika på den och drömma tillbaka. Idag, är det exakt tre månader kvar till nyårsdagen... HUA... då brukar det vara kallt... som att gå i maräng. Knarret under skorna och snoret som fryser i näsan. Det är då jag ska ta fram min "stannade tid" och njuta. En sådan här dag som idag... Första oktober... 20 grader varmt, vindstilla och INTE ett moln.







Idag for vi till Paradiset och bara njöt. Något vi inte gjort denna sommar... bara njutit. Vi har jobbat VARJE gång vi varit där, men idag, hade vi fikakorgen med och gjorde inte många knop i Paradiset.





Dessa fåglar... Vet i katten vad det är för sort, men de har samlats i MASSOR och drar fram över Paradisets lunga vatten som ett gäng tonårspojkar. På en given signal dyker alla, vänder alla rikning och simmar åt annat håll, eller lyfter och far iväg som ett stårt moln med skränande plaskande fåglar. Ett fenomen jag inte sett förut...Mäktigt!









Snyggingen var överlyckig när han förstod vart vi styrde den "tyska grå" och hans fyraåriga mognad försvann som ett andetag i rymden. Snyggingen gick in i "valpstadiet" och for run och kollade ALLT i Paradiset... badade och rullade i gräset. Hittade en sten som i hans sinnesvärld ALDRIG legat där förut och DEN skulle skällas ut, vilket han gjorde och hans djupa VÅFF "rullade runt " sjön för att landa i ett eko, som han genast svarade på. MOGET!.

















Vi passade på att ro runt Paradiset, något T aldrig tidigare gjort. Nu fick han se ön från alla håll utifrån vattnet













Nu go´vänner är det dags för mig att ta kväller. I morgon är det pluggdag.

Må gott... det gör jag.

2 kommentarer:

  1. Vilken vacker tanke ~ att man stoppar tiden när man tar ett kort. Så har jag aldrig tänkt förut...

    Erat paradis är OTROLIGT vackert, kanske man får se det live någon gång :)

    Puss på dig gumman ♥

    SvaraRadera
  2. Hejsan vännen...

    Jag har MASSOR av "stannade tider" att ta fram när jag behöver...å visst är det toppen.

    Även jag hoppas att Ni ska få möjlighet att se Paradiset live...Vi får försöka få till det.

    Må gott

    *Bamsekramar*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...