fredag 18 november 2011

Avundsjuk på SUPERKVINNORNA


Jag är så HIMLA ATTANS HERREJÖSSESTRÖTT på bloggar med SUPERKVINNOR. Jag är avundsjuk och förvirrad, uppgiven och har mindrevärdeskomplex. Så där ja... nu fick jag det sagt. Då kan man/kvinna av ordning tänka...
-Varför läser denna avundsjuka kvinnan dessa bloggar då?
I ärlighetens namn... DET VET JAG INTE! Ska ta och sluta med det, för jag blir inte glad av dem, snarare tvärt om. Jag blir ledsen över att jag inte når upp till den nivån på kvinnlighet och perfekthet som presenteras i MASSOR av bloggar.




"Äntligen fredagsmys och huset är städat och doftar ljuvligt och det står krispiga rosor på rumsbordet och jag har den nya DYRA märkesklänningen på mig".
Här visas även dagens outfit ståendes i en konstig ställning som om jag skulle ställa mig på det viset skulle få ont i ryggen resten av denna månad.

"Nu ska jag fixa lite middag och jag kan inte bestämma mig för om det ska bli hummer eller oxfilé, men jag lovar att receptet är himla enkelt och det kommer läggas ut senare i veckan".
JÖSSES AMALIA... vad är det för fel att äta BÅDA RÄTTERNA!

"Jag har även hunnit läsa läxorna med barnen, bakat liten kaka, räfsa gräsmattan, varit och tränat, bytt ut alla höstkuddar mot vintrigare modeller, röja vinden, fått manikyr och pedikyr SAMT en sväng hos frissan och jag lovar er flickor, det är himla härligt att bli ompysslad och det kostar MASSOR och det tycker jag att ni ska prova på" "Har också beställt en tre veckors semseterresa för HELA familjen.
HUR I HELA FRIDENS NAMN HINNER KVINNORNA om de jobbar heltid och HUR har de råd med allt detta, VARJE VECKA och VARJE DAG nya kläder.



Min egen fredagsklädsel efter dagens (heltids)jobb, är GRÅ mjukisbyxor, SVART långärmad topp, URTRVÄTTAD (från början) mörklila stickad tröja, svarta mjuka varma ULLSTRUMPOR. 
Jag har (efter jobbet) städat toaletten, gått ut med vovven, dammat det värsta och tvättat två maskiner. Det står inga" krispiga rosor" på vårt rumsbord, ej heller är det röjt på vinden och jag har inte beställt någon tre veckors vintersemester. Jag är ingen SUPERKVINNA och jag är avundsjuk på dem som hittat instruktionsboken för hur man blir en sådan... hur man hinner allt OCH hur man har råd.











Nu är det dags för mig att fixa vår middag (i grå mjukisbyxor och urtvättat lila tröja) och efter det ska jag ta itu med den statistiska världen och kvantitativ forskningsmetod.

Finns det någon där ute som har ett bra tips på hur jag kan bli en SUPERKVINNA, så tar jag tacksamt emot dessa råd.

Må gott


7 kommentarer:

  1. Men vännen vad är det jag läser... bloggande superkvinnor, inte finns dem… jag tror att de är precis som du och jag, inte ett dugg bättre eller sämre!!!

    Men visst jag förstår! Själv kan jag bli galet "irriterad" då jag läser om tjejer som skriver saker som "älskar doften av vår nya bil, har alltid älskat den doften bla bla, eller ”unnad mig ett par nya Odd Molyblusar”… ”älskar min vita Iphone bla bla” osv i all oändlighet... Men jag tänker också ”dyra lån” eller ”betala inte nu, gör det senare med dyr ränta” och jag inte vill byta med dem. Eller som en tjej som skrev typ "missade att det var kladdkakans dag igår.. så idag jag tog fram min kitchenaid och gjorde en kladdkaka... och min fundering blir, hur orkar man ta fram sin kitchenaid, och framför allt, sedan när behöver man en sådan för att göra en kladdkaka? En kladdkaka ska ju bara röras ihop!

    Åh vet du, jag skulle också vilja skryta ibland, det är så sant, och kanske gör jag det utan att märka det, fast jag inte menar det… säg till i sådana fall!!! Men min intention är "bara" att försöka vara lite sådär lagom trivsam, men ibland skulle jag vilja berätta hur det egentligen kan vara… som typ när man har en dotter som utreds för förändringar i hjärnan och man under ett halvårs tid har ångest för att det ska vara en elakartad tumör, men att det sedan, tack och lov, visar sig vara en oskyldig förändring (jag får berätta)… man vill skriva, men man gör det inte. Nåväl.

    Jag älskar att läsa det du skriver på din blogg… om paradiset, renoveringar, tankar, djuren och familjen!!! F_n kvinna var stolt över din himla fina och mysiga blogg, I LOVE IT och jag gillar DIG!!! Kanske lider vi av additionssyndromet… adderar alla kvinnors göromål och jämför med de egna… så väldigt onödigt och väldigt väldigt dumt!!!

    Ha nu en riktigt skön och fin helg och var rar mot dig själv!!!
    Nu ska jag mysa ;) …inget avancerat, men jag ska ”bara vara” och njuta av att inte behöva tänka!!

    Största värsta kramen till dig vännen!!! ♥

    SvaraRadera
  2. *Skrattar* Tack Maria... då är det inte bara jag som känner så här. Behövde det mitt i bedrövelsen. Vårt hem är i renovering och har varit så i tre år.
    När det gäller golven har jag givit upp. Det är inte lätt att ha rena fina golv med en Snygging och två Tanter.
    Satt tidigare idag och kikade på ALLA "vita" blogger... Ingen skit på golven där inte och som Du skriver mycket lån och lite riktig oavancerad njutning.
    Jag behövde få skriva av min otillräcklighet och bli påmind om att jag räcker. TACK snälla.

    *DUNDERKRAMAR TILLBAKA*

    SvaraRadera
  3. I mina ögon är Du en superduper kvinna!! Kram Kicki

    SvaraRadera
  4. Hahahah, jag kan inte annat än att hålla med dig om att det suger verkligen *censur* att läsa en blogg där människan typ hinner hur mycket som helst och dessutom alltid älskar sitt jobb!!

    Märks det att jag läser en sådan blogg?? ;)

    Kram och ha en underbar helg stumpis ♥

    SvaraRadera
  5. Tack snälla Kicki och detsamma... *kramar om hela henne*

    Carina... Jag förstår inte varför vi läser sådana bloggar...*skrattar och kramar om henne också*

    SvaraRadera
  6. Jag bara ler ... Fin outfit bild!! Gillar den skarpt!! /Litenmajja

    SvaraRadera
  7. *Skrattar* äm... hörru... har en idé... kanske ska lägga ut bilder VARJE dag på outfiten...fast, det blir inte så mycket förändring.

    *KRAMAR om`na*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...