söndag 13 november 2011

Tränar på vänstervarvet


Att fira fars dag är både gott och roligt. DET har vi firat idag och jag tackar mina föräldrar för en fantastisk middag och en fantastisk för- och eftermiddag.
Hör ofta kommentarer om att "jag förstår inte att Ni firar alla födelsedagar och mor-och-farsdagar", men jag ser det så här... Det är KUL att fira och kunde och orkade jag skulle jag FIRA VARJE DAG... Det gäller liksom att leva som om denna dag vore den sista och varför ska jag då inte fira.




Efter den himla goda middagen, passade T och jag på att gå en fyra kilometersrunda med Snyggingen. Stannade till vid en fotbollsplan nära mina föräldrar och tränade lite på "vänstervarvet". Det gick bra... för Snyggingen, nu gäller det bara för T att fixa detta med ett STORT leeeeende, man kan ALDRIG veta när han måste springa ett sådant. Det kan dyka upp rätt var det är, och då måste man vara beredd.


Snyggingens "fotknölar" är snart läkta, men vi måste ha skydd på benen tills pälsen vuxit ut. För Er som missat vad som hänt...
I början på september, trampade SnyggÅke ner i ett hål FULLT med rödmyror... sådana där myror som även kallas PISSMYROR. Dessa små jävlarna (ursäkta franskan) bet honom FULL från fötterna (bak) upp till ryggen. Han mådde himla dåligt i 2 dyng och bara sov. Å det är juh inte så konstigt då hela hans kropp var full i myrgift. Alla sår läkte fint utom de på fotknölarna, där det blev blåsor fulla med vätska och blod. Dessa blåsor har vi fått tömma två ggr om dagen och smörja med olika salvor. Han har haft lindor kring "bakhasorna" i två månader och de senaste veckorna har vi använt lindor till "liten ponny". (Sänder en tacksam tanke till Tompas matte och hästägare M, som gav oss dessa lindor) Nu är såren så fint läkta att det börjat komma "stubb" och det är inte långt kvar tills det inte syns att det varit sår och vi kan sluta med lindorna.





Nu önskar jag Er en härlig söndagskväll.

Må gott

4 kommentarer:

  1. Jag älskar dina katter och SnyggÅke så klart.

    /Maria

    SvaraRadera
  2. Vi är tre 50-talister som startat en blogg som heter Tre Tanter. Välkommen att besöka oss.
    Tre Tanter

    SvaraRadera
  3. Tack "Tre Tanter" jag susar över och tittar.

    Må gott

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...