torsdag 24 november 2011

Klädda granar och vår i luften


En månad kvar till julafton, en ynkapynka månad och jag är inte med i matchen. När jag efter jobbet tog en promenad med Snyggingen, gjorde jag som ALLA hundägare gör... glooooooor in i de upplysta fönstren och JAG SÅG KLÄDDA GRANAR...
Vem tusan klär granen inomhus den 24 november!?!
Det tindrade stjärnor i fönstren och någon hade hängt upp en skylt med texten GOD JUL. Jag har inte pyntat någonting och tänker inte göra det förrän tidigast lördag eftermiddag. *Skitpräktig*


Fick lite av julkänslan för någon vecka sedan, då jag var till Kafé till Salu i Kumla och hjälpte dem att julskylta. Himlars vad mycket fint de har.



Förra året vid den här tiden, hade vi snö och kallt som grisar ute. Just nu har jag rabatten utanför kökfönstret, en frodande digitalis och den tror "på sant" att det är vår i luften. 10 varma grader var det när jag åkte till jobbet och solen sken som en liten tok runt lunch. Lite svårt att komma i julstämning inför 1:a advent blir det om inte kylan sätter in snart. Faaaaaaast... elräkningen håller sig på mattan.



Nu gott folk är det dags för mig att njuta av kvällen. Har pluggat någon timme och är ganska klar vid datorn för dagen.

Må gott...

3 kommentarer:

  1. ...om julgranen är klädd den 24:e november, så kommer säkerligen påskpyntet fram i början av februari! Ha ha... folk är inte "redigt vettiga"! ;)

    Jag har inte heller riktigt hängt med!!! "Vaknade till lite" i helgen då det i samband med en julmarknad blev lite mer påtagligt att det snart är advent. Men annars så har jag just inte gjort några advents- eller julbestyr (förutom två julklappsinköp) och här kommer ingen adventsbelysning hinna komma upp förrän på söndag eftermiddag! Vi brukar alltid vara sist med att fixa till sådant här bland våra grannar! ;)

    Nu ska jag snart ut och gå, måste röra på mig efter allt oändligt stillasittande... och tro mig, även jag ska glo in hos folk, det är ju så himla kul1 :)

    Ha det gott och fint vännen!!!
    Största kramar till dig♥

    SvaraRadera
  2. Hahaha, du är minsann skitpräktig men inte jag :D Jsg adventspyntade redan förra helgen men det beror kanske på att vi åker bort denna helgen... eller? :P

    Julpynta är väl way to early men att pynta för advent är helt ok tycker jag :)

    Kramis

    SvaraRadera
  3. Maria...
    Så skönt att det inte bara är jag som ligger "sist i kön" att bli klar.
    *Bamsekramar*

    Carina...
    *Skrattar*
    *KRAMAR tebax*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...