lördag 19 november 2011

Tack och lov för samarbete

Idag har jag suttit med SPSS (statistikprogram) och marat runt med "centralmått, variationsmått, frekvenstabell, korstabell samband, ANOVA, spridning, fördelning, variationsanalys, samband, variabler och sist men inte minst... Skriv en kortare rapport där dina resultat och tolkningar redovisas" Jaaaaaaaaaahapp... det var det. Tack och lov att vi får HJÄLPA VARANDRA, vrida och vända tillsammans och inte behöver sitta stick ensam och vara förvirrad. Idag har Tompas matte M (som läser samma kurs som jag), varit här och vi har skrattat, marat, surat, moffat skumtomtar och försökt löst problemen tillsammans. TACK snälla M.





Idag har det varit en toppendag för Tanterna. De har suttit i fönstren och solat och fönstershoppat småfåglar. Tänk vad mycket mumsigt det flyger där ute.







Familjens fyrbenta fick dela på en burk tonfisk i vatten... Snyggingen slickar ett slick så är hans beskärda del borta. TantSimone är även hon snabb när det gäller tonfisken, medan TantKarin njuter läääääääääääääänge...Något som både SnyggÅke och TantSimone tycker är jobbigt och försöker psyka henne att gå från skålen. Det hjälper inte.






Ha en fortsatt bra lördag... Nu ska jag ta och kolla om det finns något godis i gömmorna.

Må gott...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...