söndag 13 april 2014

Nixad mobil

 
 
I ärlighetens namn är det fel i systemet... jojo så är det. Jag har NIXAT min mobil och det innebär att det inte ska ringa några företag som försöker prångla på mig diverse prylar jag inte visste jag behövde. MEN... denna vecka och så sent som för en timme sedan ringde det igen... och denna gång var det "Sabina" som ville sälja en prenumeration på en tidning.
För fjärde gången denna vecka frågade jag om vederbörande försäljare (tidigare var det Aurora, Stefano och Florens) om han/hon skämtade med mig... då jag "nixat" telefonen. Fick höra av Aurora, Stefano, Florens och Sabina att de skulle stryka mig från listan... äm... varför "nixa" om jag ändå måste upplysa ALLA FÖRSÄLJARE att jag är nixad. Får de inte några listor på detta. Fungerar inte NIXET?
En annan fundering... har alla telefonförsäljare coola namn från födseln eller byter de när de börjar ringa runt och störa folk på jobbet, kvällen och HELGEN?
Ytterligare en fundering... Varför har vi telefonförsäljare, de är som envisa och ovälkomna myggor en sommarkväll... Om jag vill ha något... ringer jag antingen själv, går till butiken eller beställer över nätet. Hur svårt kan det vara?
 
 





Idag har vi tröttat ut Snyggingen och Bönan till max.
På morgonen fick de ett redigt fyspass... för att efter det ta en femkilometers koppelpromenad med mycket lydnad och "gå fint"... Tog en vända med att spåra sork också... Efter det duschades vovvarna på garageuppfarten... fick mat och ligger nu i rena bäddar och drar långa timmerstockar.
Bönan har tratt, då hon gärna slickar på operationssåret. Pälsen har ännu inte vuxit ut så såret är oskyddat...så tratt eller kroppstrumpan får hon allt ha ett tag till när vi inte kan passa henne.
Tratten... om blickar kunde döda... jorå... så är det allt. Kroppstrumpan... då kan hon plötsligt inte gå eller lyda. Hon blir som en stenstod. Märkligt det där.
 





I morgon ska jag fira Mari... Hon är värd att firas, men hon är svår att köpa något till... Hon har liksom allt. Just nu är Mari och jag i olika faser i livet. Hon lever småbarnsmammeliv med kläder som är snoriga på axeln och lämna fyraåring på dagis... Jag har sug i farmortarmen och njuter av att i år blir min son ett år äldre än jag... Han fyller 24 i maj och jag blir alltid 23. Fiffigt med kvinnlig matematik säger T.
Så... i morgon ska Mari få paket. Hon gillar paket.




 




Nu go´vänner fortsätter söndagen med att stryka och hänga upp nytvättade matrumsgardiner. Morgondagens matlådor står och svalnar på diskbänken och T har spänt nya torkvindan.
 
Må gott
 
 
 
 


6 kommentarer:

  1. Vad du tar fina bilder jämt, det är verkligen en fröjd att kika in hos dig!
    Ha det gott!

    /Bodil

    SvaraRadera
  2. Hello! I'm at work browsing your blog from my new iphone 3gs!
    Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all
    your posts! Keep up the fantastic work!

    My blog post ... Titanfall Hacks

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hejsan och innerligt tack för de snälla orden.
      Välkommen tillbaka

      //B

      Radera
  3. Nixad hjälper tydligen inte men jag mailar alltid till de företag som vill sälja till mig, jag ber dem ta bort mitt nr från ringlistan och dessutom bekräfta via mail att det är gjort. Det funkar alltid och då har jag också ett namn på ansvarig om det inte skulle funka. Det låter nog gnälligt men jag vill att de stackars telefonsäljarna ska slippa höra dumma svar från mig när jag blir irriterad.
    Ha en fin påskvecka!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Himlars... det blir många mejl det. Tack för tipset.

      Ha även Du en fin påskvecka.

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...