torsdag 3 april 2014

En bra väntan

 
 
 
Igår hade vi ynnesten att få hänga tavlor hos sonen och F. Jamen va... att de ringer till oss och vill ha hjälp med sådant... det är stort. Så... det var vi... och hängde tavlor.
 
Nu idag... efter en kväll när både T och jag gått här och pratat baklänges, inte hittat ord och känt oss aningen förvirrade... har vi börjat humma om att "i morgon är det fredag"... Det är en härlig känsla. Fredagskänslan... fredagsfika på jobbet... fredagslugnt när eleverna åkt hem och det bara är några i personalen kvar... samlar ihop det sista och sjunker ner i den röda soffan och tar ett fnittrigt fredagsavslut innan hemgång. Jorå... torsdagkväll innan fredag är som nästan fredag fast i väntan. Det är en bra väntan.
 
 
 
 
 
 
 
 
Snyggingen och Bönan har det fint. De är som ett gammalt gift par. En stunden kärlek för att andra stunden smågnabbas eller fräsa runt och ha kul...
Just nu ligger de tätt omslingrade och snarkar högt. Vet inte vem som har högst decibel. Det brukar i alla fall vara Snyggingen som viker från den gemensamma platsen för att lägga sig lite manligt solo. Då blänger Bönan missnöjt.
 
 
 







Nu go´vänner är det tid för tv-soffan.

Må gott



5 kommentarer:

  1. WOW! Så fina de är tillsammans där de ligger och sover. Helt fantastiska bilder på den finaste ras som finns! Tack snälla för att du delar med dig av dina vackra dobbisar!
    Med vänlig hälsning, Johanna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Johanna... Det värmer mitt hjärta att någon tycker så. Får ofta höra att det är "farliga hundar". Skulle vilja säga att den farligaste av dem är den som håller i kopplet... oavsett ras. :-)

      Må gott

      *KRAMAR om`na*

      Radera
  2. Verkar som du börjar piggna till efter förkylningen!
    Önskar dig en riktigt härlig helg!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jajamänsan... nu är jag med i matchen igen och det UTAN nässpray.

      Önskar Dig detsamma.

      *KRAMAR om`na*

      Radera
  3. I like the helpful information you provide in your
    articles. I'll bookmark your blog and check again here frequently.
    I'm relatively sure I will be told many new stuff right right here!
    Good luck for the following!

    Check out my web site :: personal loan

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...