fredag 2 januari 2015

Bodyguard på hög nivå

 
 
Idag åkte vi hem till mina föräldrar och åt lutfisk... eller rättare sagt... de andra åt lutfisk och jag torsk. Den där lutade historien är INTE något jag längtar efter, men det gör de andra. Gillar dock tillbehören. Så fick det bli lutfisk åt fantasterna och torsk åt mig.
 
 



När vi kom hem stod ett paket på trappen. Från vem! INTE EN SUSNING. På sant... har ingen aning om vem som förärade oss diverse godsaker i en röd lite låda. Någon...vet uppenbarligen vad jag gillar.
Tack snälla, vem Du nu är.



 
 
Nu väntar jag att sonen ska komma hem... Han ville "hänga" med oss ikväll då hans F, jobbar.
Jag har föresten sagt till sonen att OM han tar motorcykelkort... kommer han vara den där coola killen som kör HD, med hjälm och flytväst på sig och som har sin mamma körandes efter i bil och ser till att ALLT, och då menar jag ALLT, går rätt till. "Men mammaaaaaaaaaa" var sonens kommentar.
Jisses... OM Ni mot all förmodan skulle se ett sådant ekipage... håll Er ur vägen, för jag är INTE att leka med då... Bodyguard på hög nivå. Jag kommer se till att INGEN kör om mig... och om någon ligger för nära mitten på vägen kommer jag blinka. Sonen ska skyddas. Jojo.
 
 



Nu väntar lite kvällsmat... typ fruktsallad och en macka.

Må gott


2 kommentarer:

  1. Jag förstår dig så väl ang sonen och mc, förmodligen hade jag gjort likadant trots att jag var spätta en gång i tiden. Min son kör inte mc men däremot snabba båtar och inte kan jag hejda honom även om jag vill, det är hans jobb. Åh, dessa älskade söner ....
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jamen Du kan väl åka drag i en jolle efter sonen... Här gäller det att tänka lösningsfokuserat.

      *KRAMAR om*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...