fredag 30 januari 2015

Knölar är skit...

 
 
Det har varit en orolig vecka... mycket orolig.
I förra helgen hittade vi en knöl i ett av Bönans juver... Det visade sig vara TRE knölar och igår fick vi komma och röntga skiten... för skit är det. Veterinären var osäker på om det fanns metastaser... Det gjorde det INTE, så på onsdag nästa vecka, ska vår lilla Tant opereras. Hon som just blivit kastrerad och gått igenom en narkos, ska igen sövas.
Själv sticker jag huvudet i sanden och jobbar som en tok...för att lägga mig och "dö" i fåtöljen när jag kommer hem. Gör allt jag kan för att slippa tänka.


 
 
 
 
 
Så kom sonen och hans F hem... Sonen hade klippt av det långa håret och... Himlars vad överraskad och glad jag blev. Även om han är fin i långt... gillar jag bättre när det är kort.
 

 
 


Där... är jag... mitt i oron över Bönan... glad över sonen och trött efter jobbet.
Nu väntar Bond... James Bond och Skyfall... Har sett den, men T var sugen och se om den och då gör vi det... en trött och orolig fredag.

Må gott


10 kommentarer:

  1. Sticka huvudet i sanden är nog faktiskt det bästa när man väntar, det är ju inte så mycket annat att göra. Men det är väl gott att det inte var metastaser?!
    Vet du , jag gillade det långa håret på sonen, men han är fin nu också. Så mysigt det ser ut när de sitter där på golvet.
    Försök att njuta av helg och ledigt!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller med... ibland är det bättre att sticka huvudet i sanden och försöka glömma skit tills man vet med säkerhet... För att inte ta ut sorg i förtid. Men det är svårt.

      *Kramar om*

      Radera
  2. Usch så ledsamt med bönan... att de inte hittade några metastaser låter ju hoppfullt! Håller tummen hårt för att operationen kommer att gå bra!!!
    Kram M

    SvaraRadera
  3. NEJ!! Jag finner inga ord... Fattar inte att livet ska vara så förb... orättvist!!
    Jag känner med er med hela min kropp och själ...håller allt jag kan för att allt går bra!
    Tusen miljoner styrkekramar till er alla❤❤

    Johanna i Skåne

    SvaraRadera
  4. Men fy så jobbigt att ni och hunden åter drabbas så tufft. Håller tummarna för att allt ska gå jättebra och att det är en mycket skicklig veterinär som vet vad han eller hon gör.

    Kram från AK (fd.klasskamrat)

    SvaraRadera
  5. Tack snälla...
    Veterinären som ska operera är jätteduktig... MEN man vet aldrig... det finna alltid en riska.

    *KRAMAR om*

    SvaraRadera
  6. Vi håller tummar o tassar här. Döttrarna Ambra o Savannah hälsar att mamsegullet ska kämpa. ♥♥♥ från döttrarna.

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...