lördag 3 januari 2015

Vintern har tagit rast

 
 
 
Idag är det som vår i luften... Fem grader varmt - (läs inte alls varmt ju) och strålande sol och vi har hängt ut nytvättade lakan på torkvindan. T säger att vintern "bara tog lite rast" och "att den kommer igång igen"... Det tycker jag är helt onödigt.
 
Annars har vi snart städat undan hela julen. Kan ju inte ha fjolårets jul in på det nya året. Någon ordning får det allt vara. Nu ska gardiner tvättas och i morgon byter jag ut julgardinerna i matrummet mot annat än de med Staffans fålar.
Julmusiken är inte längre kvar i stereon, den har liksom gjort sitt för tillfället. Just nu har jag denna låt högt i högtalarna och dansar runt i huset och småplockar. Bönan ligger och kikar på mig och jag misstänker att jag från hennes håll är idiotförklarad.
T är och tvättar den "lilla mexikanaren". "Kan ju inte ha en skitig svart bil" säger han. Tycker jag visst man kan ha... några dagar i alla fall.
 
 
 
 
 
 


Så... åter till verkligheten. Mat ska fixas... mer tvätt ska hängas.

Må gott


2 kommentarer:

  1. Ja, julen är definitivt förbi! Ändå tycker jag det är lit mysigt med stakarna i fönstren.
    Det är nog så att vintern tagit rast, det kommer definitivt snö och kyla innan våren är här,
    Fin kväll på dig!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Idag åker HELA julen ut, med stakar och allt. Vet hur det är när vi böjar jobba, orkar inte ta tag i julgransplundringen då, så... det får bli idag.

      *KRAMAR om*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...