fredag 16 januari 2015

Vem vill vara ytterst tråkig?

 
 
 
Så var det då fredag...och ÄNTLIGEN en ny mobil. Min gamla rasade totalt i helgen som var och jag höll på att bli tokig på att det INTE kom sms... eller dundrade in 50 sms. Telefonen ringde med ringsignaler som inte ens fanns inlagda i den och ibland gick inte signalerna fram. Man lämnar inte in en telefon som är fyra år gammal för lagning... utan man (läs jag) åker och köper en ny. Passade på att byta operatör också OCH mobilnummer. Jomensåattkrånglatilldet.
Nu håller jag på att lära mig min nya "kompis" som ska hänga med några år...förhoppningsvis hänga med, och när jag kom till jobbet i måndags...låg även där en ny mobil. Mycket nu...
 
Vad gäller Tanterna händer det inte så mycket. Verkar som om de gått i ide...Bönan har ingen lust att gå ut i denna halka utan gosar ner sig i sin bädd och ligger där och "bligar". TantKarin som inte är någon uteTant, ligger under dagarna och sover på de mest märkliga platser och på kvällarna hånglar hon upp T. Hon lägger sig där han är och gärna PÅ honom.
 
 


 



Vi har också varit lata i veckan och ätit mat ur kartong. Går inte att hålla flaggan högt hela tiden och ställa sig vid spisen efter en lång jobbdag. Det finns gränser för vad orken klarar av och denna vecka har matlagningsorken trutit.
 

 
 
 
Då jag har en ny telefon som klarar av att "surfa på nätet" utan att tala om att jag har för "många sidor öppna" så har jag legat i fåtöljen och läst bloggar. Som vanlig när jag gör det får jag komplex... så varför jag plågar mig med detta vet jag inte.
Läste en blogg... där det stod att "bloggar som inte innehöll selfisar och människobilder är ytterst tråkiga bloggar", då det är skittråkigt att bara titta på "fina bilder från inredning, mat och husdjur". Får bättra mig där... mer selfisar och muminoufits kommer visas på denna blogg... för vem vill vara ytterst tråkig?
 
 


Nu kör vi fredagkväll...

Må gott


2 kommentarer:

  1. Ha ha, du är härlig, men inte f-n kommer jag att lägga upp några selfisar, väljer att vara tråkig!
    Ha en fin helg!¨
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det där med selfisar är banna mig inte det lättaste.
      Då alla kameror mer eller mindre har vidvinkel... blir jag huvudet grooooooooteskt... Jisses hur jag ser ut på vissa av bilderna och de går bort. Kommer aldrig publiceras.

      Må gott och ha även Du en fin helg.

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...