söndag 4 januari 2015

Nostalgiträsket smyger sig på

 
 
 
Jag kan uppenbarligen inte låta bli att dra ner mig i nostalgiträsket. Det är vad jag sitter och gör just nu. Håller på att säkerhetskopiera bilder. Har tidigare, för något år sedan haft DATORRAS och tur var att vi hade säkerhetskopierat alla våra mappar. Nu låter jag laptopen hämta hem bilder och dokument från "stordatorn", samt att det bränns ner på cd och läggs i bankfack. Livrem och hängslen, kan man säga.
 
Jo...nostalgiträsket... I januari för fyra år sedan var vi ute med Snyggingen och Bönan. Det var isande kallt och strålande sol...och dimman började smyga sig in och gjorde hela tillvaron som en saga.
Snyggingen är fortfarande med oss... Vi pratar ofta om honom... Åke gjorde si, Åke gjorde så. Vi har glömt hur stor han var och hur många gånger domarna fick mäta hans manke och varje gång fick vi höra... "en stor pojke det här, men inte för stor". Han var ett muskelknippe på 48 kilo och det vackraste av vackra.
 
 

 
 


 
Nu fortsätter vår söndag med hemmagjord pizza, fuldans, ännu mer träsk och Maria J som ska komma över och få hjälp med en Power Point.

Må gott


4 kommentarer:

  1. De var ett vackert par!
    Jag är lite dålig på att ta hand om mina bilder men försöker lägga över dem på usb i alla fall. Helst skulle jag vilja ha en del framkallade också. Säger alltid att det ska bli ordning när jag gått fotokurs, ja, vi får se hur det blir med det.
    Ha en fin kväll!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tag hand om bilderna. Vi kunde förlorat allt om vi inte haft backup.

      *KRAMAR om*

      Radera
  2. Oh...finaste Snygging❤❤❤ Det finns nog inget vackrare än en stor dobbis pojk❤
    Min finaste pojk ligger på sjukan och mitt hjärta är så sjukt...

    Ledsna Skånekramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men vännen... Mejla till mig och berätta. Du har ju min mejladress.

      *KRAMAR i massor*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...