torsdag 23 augusti 2018

En gnälldag



Just nu känns det som om jag går runt i en plastpåse... Luftfuktigheten är så hög att det där med att försöka få ordning på håret är en önskedröm... och samtidigt är det varmt ute. Inte för att jag klagar... eller det gör jag nog. I alla fall på luftfuktigheten. Men det ska väl vara så i augusti... Dimman väller in över höjderna och gräset är vått på morgonen.





Jag har även klagat på äppelpriserna i sommar... för det har jag, kanske inte bara äppelpriserna utan över att frukten varit så attans dyr denna sommar... NU... äntligen kan jag göra fruktsallad med äpplen igen. Jamenva... när äpplena kostar nästan 40 kronor kilot, då köper INTE jag äpplen i alla fall. Det finns en gräns.
Men nu... börjar priserna falla och vi har även fått frukt av en innerligt god vän som även är vår äggleverantör... så, frukostens fruktsallad innehåller äpplen och massor av andra godsaker. 




Äsch... Jag ska nog inte lägga mer energi på att gnälla över att håret lockar sig och att priserna på frukt varit hutlöst höga denna sommar...
Färdiggnällt om det... Nu får jag hitta något annat kul att gnälla över.

Må gott



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...