torsdag 27 juni 2019

Bilens baklucka öppen utan risk för insektsinvasion



Igår kväll fick flickorna träffa Jackson och hans människa och springa av sig i en relativt nybyggd hundrastgård. Den ligger i skugga så det var inte myggfritt kan jag villigt erkänna, men vad gjorde det när flickorna och Jackson fick springa så de "skummade" ur munnen.
Himla bra ändå att rastgården ligger i skugga för annars skulle man under sommartiden inte klara av att vara där i värmen. Så... en stor eloge för de i kommunen som ser till att det blir rejäla hundrastgårdar... Måste dock ge en STOR RISBUSKE till dem som inte plockar upp efter sig i rastgården... typ hundbajs och cigarettfimpar.  


 
 
 
 
 
 
 
 


Jacksons människa är en fiffig människa. För att få en myggfri bil (när han parkerat och Jackson ska ligga kvar i bilen) har han köpt (i en affär som säljer barnvagnar) ett sådant där myggnät som man täcker barnvagnar med. 
"Det måste vara till en sådan där dubbelvagn för att det ska räcka så det täcker hela lucköppningen", sa Jacksons människa. Han menar tvillingvagn.
Sedan trär man på nätet (som har ett gummiband runt om) i lucköppningen och vips kan man ha luckan öppen utan att bilen blir full med insekter... Om man inte har något fönster öppet förstås, då faller ju hela konceptet. 


 

Nu dags att hänga tvätt.

Må gott




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...