söndag 2 juni 2019

Där T är... där är även Savannah



I förmiddags for vi till Paradiset. Nästan vindstilla och vi kunde sitta ute och äta utan att frysa och utan jacka. Växtligheten formligen "exploderar" och för varje lite planta som överlever Paradisets karga jord är en vinst.


 
 
 
 
 


Vi har två dobermannflickor (för Er som inte visste)... två fantastiska tikar. Den ena brun och den andra är svart... Den ena föredrar män och den andra helt obekymrade i vilket kön kärleken kommer från bara kärleken kommer. 
Om T håller i en morot och jag i en oxfilé och båda lockar på Savannah... så är hon vegetarian. Julia kommer till först den med kött för att sedan springa och se om moroten kanske mot all förmodan är kvar och då spelar det ingen roll vem som håller i köttbiten.
Där T är... där är även Savannah, så är det och det gör inget... På så vis har Julia och jag kommit  varandra närmare... vi låter T och Savannah hållas och äta morötter... Julia och jag gillar oxfilé. 





Idag var första gången för i år som jag diskade ute och med den utsikten står jag gärna med händerna i diskbaljan.

 
 


Nu har vi kommit hem... flickorna är nyduschade och ligger mätta i sina bäddar och jag hörde nyss en nöjd suck från Savannah.

Lite kvällsmat på det.

Må gott




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...