måndag 22 mars 2010

Äntligen en ny elvisp

.
Måndag och jag är jättetrött och önskar det var helg. Men jag brukar få upp farten och när fredagen kommer fattar jag inte vart veckan tagit vägen. *NÖJD*
.

.

Idag har Snyggingen och Bönan varit lugnet självt. De har inte gjort många rörelser i sina bäddar och jag har hunnit MASSOR efter det jag klev innanför dörren.
.


.
Skulle nästan kunna tro att jag drogat dem...
.

,

Efter jobbet tog jag itu med "fyllafrysenmedmatbröd" och min oranga assistent från 70-talet kom fram. Den deponerade min moster hos mig när sonen var liten och hyran för denna UNDERBARA maskin är, att jag ska ha med nybakt bröd när jag hälsar på henne. *LER nöjt*
.



.

Elvispen som jag fick när jag flyttade hemifrån gav HELT upp för ett tag sedan och ÄNTLIGEN har jag införskaffat en ny. Nyinköpet har "TURBOmotor" och går tyst. För första gången sedan flytten från föräldrarna kan vi prata samtidigt som vi kör med elvispen hemma hos oss. *ASG* Den nya är MUSTYST till skillnad från den gamla som hade ett decibelltal som klart översteg det tillåtna.
En annan sak som förvånade mig... denna elvisp sköter arbetet UTAN att jag måste SLITA när jag vispar. Med den gamla var jag tvungen att vispa, som när man vispar för hand - SAMTIDIGT som maskinen trött och VRÅLANDES drog runt vispar eller krokar.
.



.



.

.
Nu är det dags att duka fram pålägg och något gott att dricka... ikväll blir det nog varm choklad.
.
Må som GODIS... JÄTTEGOTT.
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...