fredag 5 mars 2010

Väntar på att isen ska gå upp

.
Nu har jag äntligen tagit helg... Veckan har varit fylld med migrän, migrän, jobb och ännu mer jobb och ÄNTLIGEN kan jag ta en lugn kväll och njuta.
.
Örebro är i ett kaos av MELODIFESTIVALYRA och i morgon tänkte jag (om jag orkar) ta mig ner på stan och fotografera infernot runt själva festivalyran. *LER* Men som sagt...BARA om jag orkar. *Nöjd över beslutet*
.

.
TantKarin har börjat vakna till ur sitt vinteride och retar vovvarna med både det ena och det andra. Kan hon springa UNDER Snyggingen eller mitt framför nosen på en sovande Böna... DÅ GÖR HON DET. Här passar hon på att dricka ur deras vattenskål. Kan hon, så gör hon.
.

.
TantSimone har hittat en ny varm skön plats att vila på...
.
.

.
Efter jobbet (idag) åkte jag hem och packade in vovvarna i bilen, hämtade T från jobbet och styrde till Paradisets strand. Vovvarna fick springa lösa och njuta i 1½ h innan vi öppnade backluckan och de fick hoppa tillbaka till sina burar.
På hemvägen stannade vi och hämtade båtmotorn som vi haft inne på service. Nu väntar vi på att isen ska gå upp så vi kan lägga i båten också.
.
.

.

.

.

.

.

.
Det gäller att gå försiktigt när man går på skaren.
.

.
Nu go´vänner är det dags att fixa middag, för jag är JÄTTEHUNGRIG.
.
POFF...och ute.
.

1 kommentar:

  1. Hejsan i stugan!

    Har en liten undran. När jag skall lägga in en film på min mobilblogg och skall skicka den från mobilen vill den "kapa" filmen och då blir den bara 6sec lång. Jag vill ju kunna skicka hela filmen.

    Hur gör du för att som denna filmen du har - att få den att vara så lång?

    Någon inställning jag måste göra på antingen mobilen eller bloggen kanske?

    Kram

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...