torsdag 25 mars 2010

I morgon ska jag bli rik

.
Just nu anser jag mig vara FATTIG... och det eftersom jag räknar min förmögenhet i HUR mycket torrfoder till vovvarna det finns i tunnan. *Skrattar*
När sonen var i blöjåldern, räknade jag min förmögenhet i blöjor och när vi öppnar Paradiset för sommaren, då räknas förmögenheten i hur mycket dricksvatten vi har i vattendunken. Enkel matematik kan tyckas *Flinar* men i morgon ska jag bli rik igen... Då ska tunnorna fyllas med alla fyrbenta familjemedlemmars matförråd. Det har gått åt MASSOR av Tantmat på senaste tiden och det beror inte på att Tanterna vräkt i sig, utan Bönan har börjat "skåpäta". Håller på att ta ur henne det. Vill juh inte ha en fet Böna... *Skrattar högt* hon får inte ens vara "lite mjuk i kanterna". Det innebär att TANTMATEN är FÖRBJUDEN frukt för BrunaBönor.
.


.
Så här ser det ut i tunnan när jag är rik.
. .
Just nu ligger både Snyggingen och Bönan och njuter så mycket det bara går av varsitt ben. Ibland reser de sig upp som på en given signal, gör ett sidbyte och därmet byter gnagben.
.

.

.

.

.

.

.
Nu go´vänner är det dags att fixa middag.
.
Må gott... Mat är himla gott.
.

2 kommentarer:

  1. Ajsingen bajsingen att skåpäta bönan!! *skrattar* Dom är snabba när det gäller något gotta eller hur.

    Hur länge skall ni ha Bönan hemma hos er? Eller är det kanske så att ni skall ha henne for ever? :)

    Våran damp-kärring är på vift, hon är på kollo hos 2 rottis tjejer. Vi skall hämta henne på söndag efter en veckas "dobbis-fritt" vilket har varit välbehövligt men vi saknar henne allt!

    Ha en kanon fredag!

    *Kramar om*

    SvaraRadera
  2. *Skrattar*
    Näe.. Bönan ska inte vara hos oss "for ever". Hon ska hem till sin matten när matte kommer hem. När det blir vet vi inte, MEN vi kommer sakna Bönan och ha stor sorg när hon flyttar hem igen. Just nu njuter vi varje sekund hon är hos oss.

    Å det där med "skåpäteriet" Både Bönan och jag är med i "SÄK" SkåpÄtarKlubben... *Flinar* Även jag börjar bli mjuk i kanterna.

    Hoppas det går bra med Er kollotjej.

    Må gott

    *KRAMAR om`na*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...