lördag 15 januari 2011

Blomstermarodör och vovve med handtag

.
Idag är vi trötta. Det går långsamt här hemma och det känns som om vi inte blir klara med något. *Gnäller och klagar* Å ändå gör vi MASSOR. Förstår inte riktigt hur det går till.
.
Morfarn har i veckan fått komma hem från sjukhuset och mår förhållandevis bra. Det är himla skönt och nu är han hemma och mormorn har fullt upp med att passa upp på honom. *flinar*
.

.
Vi har upptäckt att det inte bara är TantKarin som vandaliserar blommorna här i huset. TantSimone är inte bättre hon och igår bet hon sönder amaryllisen i köket. Giftig som attan och klart obra att bita i, men hon spottade och fräste ut det hon fick i munnen och nu är amaryllisen flyttade till säkrarer marker... SOPTUNNAN.
.

 
.
Igår fick vi besök av Bönan och hennes flock. Snyggingen blev testad att rida på och så fort han lade sig ner var lillemannen och klämde på honom. Kul med en ny vovve att känna på. Ett tag låg Snyggingens ädlare delar risigt till, då Bönan inte har såååååååååå bra saker att hålla i när en liten kille behöver ett handtag. Snyggingen tittade lite förvånat på vad som hände och gick därifrån, *Skrattar* men kom tillbaka så fort lillemannen hade fokus riktat mot något annat, vilket var snabbt. Snyggingen vill gärna vara med där det händer saker och saker hände det.
.
.

.

.
 
Liten SnyggÅke blir himla trött när det är småfolk och hälsar på.
.
Nu är det dags för mig att ställa mig vid spisen.
.
Må gott... Det gör jag.
.

3 kommentarer:

  1. Bönan,Lillemannen och Jag,Tackar så mycket för en jättemysig Fredag;O) och som vanlig för jättegod mat,här kan man tala om Taco buffe!
    Nu ska vi ut i skogen och sen försöka oss på en kladdkaka igen.
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Tittar in för att önska dig och de dina en fin och trivsam helg!!!

    Vad roligt att din pappa fått komma hem!!! :)

    Ha det fint och njut av det slöa och sköna!!!

    KRAM♥

    SvaraRadera
  3. Bönans flock... Lycka till med "kladdkakeriet"... eller rättare sagt, hoppas det går på skit så Du får en nyer och finer spis som lillemannen kan pussa på. *LER*

    *KRAMAR om`na*



    Hejsan Maria

    Detsamma önskar jag Dig och Dina kära.
    *KRAMAR om`na*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...