torsdag 27 januari 2011

För lite lös hud!

.
Idag har vi varit hos tantveterinär på återbesök med både SnyggÅke och TantKarin och allt gick jättebra. TantKarin hade lite förhöjda värden på blodsockret sist vi var där och det skulle tas ett nytt blodprov. Det visade att tanten mår himla prima. *Ler nöjt*
.
Snyggingen som för ett tag sedan skar upp insidan av höger lår på en gren, fick i oktober det fula ärret bortskuret, MEN han bet av alla stygn utom ett och ärret är lika fult igen. Bra kille reder sig själv, även om det inte blir så bra alla gånger.
Det nya ärret skulle "frätas ner" med Lotagen så det blev slätt och fint... DET fungerade INTE. Nu fick Snyggingen en kortisonspruta i ärret för att förhoppningsvis mjuka upp det så det går att skära bort igen. Han har för lite "lös hud på insidan av låren, så det finns inget att ta av vid en operation" sa tantveterinären. Därför ska ärret mjukas upp så det går att draaaaaaaaaaaaa ihop.
Nu kan det tyckas ytligt att försöka få bort ett ärr på en vovve, men det är inte snygghetsfaktorn som gör att vi vill få bort det... Snyggingen kan INTE låta bli att slicka, bita och gnaga på ärret och han gör det bara värre. Vi får tjata och hålla koll på honom HELA tiden och försvinner ärret... försvinner slickeriet.
.

.
.
TantSimones tur blir det till våren för en vaccinationsspruta. Det är ett tag sedan och dags.
.
Sonen var och vaccinerade sig häromdagen... MYCKET ojojojojojjjjj innan han kom iväg. Jisses, här ska grabben ut och flänga över halva jorden och ojar sig så över en lite spruta. HUR ska detta gå... *Himla orolig mamma*
.
.
Nu är det hög tid att ta hand om räkningarna som ligger i en STOR hög. Vill göra mig oskyldig.
.
Må gott... det gör jag.
.

2 kommentarer:

  1. Gissa vad vi åt i kväll.... Börjar på ky och slutar på ing? :))) Mmm, så himla gott!!!

    Hoppas att ni har en fin kväll!!!
    Ta hand om dig!!!
    KRAMAR♥ Maria

    SvaraRadera
  2. Hejsan Maria *Skrattar*

    Äm...var det "pizza"???
    Vilken tur att Ni gillade grytan.

    Ha en fortsatt underbar helg

    *KRAMAR om´na*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...