fredag 21 januari 2011

Kan man bli sövd i 49 dagar

.
Fredag och kylen är fylld, vovven mätt och Tanterna trötta. T, har inte kommit hem från jobbet än, sonen är och köper SOLGLASÖGON och här sitter jag.
.
Sonens meddelande om att jobba i Australien är reviderat till SEMESTER i 49 dagar i ASIEN. *Muttrar och känner oron stiga* Igår träffades han och tre kompisar och bokade resan och DET kan jag bara säga... UniversitetsSjukhuset HÄR KOMMER JAG FÖR NERSÖVNING i 49 dagar. Den där mormorn sa - han måste juh klippa navelsträngen... MEN jag vill INTE att han ska klippa den någonstans i ASIEN. Vad är det för fel med Kumla, Östansjö eller Ramsberg... det GÅR att klippa strängen där också. *nickar helt övertygat*
.
TantKarin har kommit in i kattungestadiet igen. Hon far runt och undersöker ALLT, äter som en häst (liten som hon är) och verkar må himla jättebra.
.
.
Igår fick Snygginen ett race med sin Böna. Himlars vad glad han var, tror Bönan tycket han var lite jobbig, då han var på henne och uppvaktade ihärdigt. Å hon som INTE är i himla-fin-att-sukta-efter-tjejvovve-stadiet. Orkar inte tänka på hur han skulle vara om hon var i fin-stadiet och han var i närheten. *himlar med ögonen*
.

.

.
TantSimone blev kammad igår och så här glad är hon vid de tillfällena. Öronen visar TYDLIGT vad hon vill göra med den som håller i kammen... T, i detta fall. "Kill him"
.
.
Hon glömmer dock snabbt.
.
.
Må som godis... JÄTTEGOTT.
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...