fredag 17 juni 2011

"Boktomma" golv


Tjoho i SOMMAREN... Jag har ännu inte fattat att jag är ledig. Jag går upp samtidigt med sonen och gör mig ordning för dagen... och jag går här hemma och småplockar. Vet inte riktigit var jag håller på med, för det syns inte att jag gjort något, MEN PLOCKAR det gör jag. Ni vet, sådan där HÖGAR som gärna växer till sig och som "jag ska ta sen" och som sällan eller aldrig blir av. Det är sådana högar jag tar mig an nu.  Sedan plockar jag undan alla böcker som legat på golvet runt mig när jag pluggat och som INGEN annan än jag fått röra, för då hittar jag dem inte igen. Dem ställer jag in i hyllan nu och känner mig både nöjd och duktig över det snart "boktomma" golvet.











Igår kväll fick Snyggingen gör något som han ÄLSKAR att göra... Springa bredvid cykel. Tyvärr vågar inte jag göra det, då han är för stark för att jag ska våga mig på en sådan där färd. Har nog med att hålla mig själv kvar på tvåhjulingen och hur skulle det gå om jag även ska hålla SnyggÅke i kontroll. Därför är det T;s nöje att få cykla med liten vovve.


Jo... har glömt att berätta... I torsdags förra veckan var vi till TantVeterinärLotten som kikade på Snyggingens skada och hon konstaterade att "Åke är frisk" Så himla skönt. *Hoppar och jublar* Han får ändå använda munkorg när han är ensam, åker bil eller ska sova för natten, då han GÄRNA slickar och smågnager på ärren som ännu är tunna och sköra. Vill att pälsen ska växa ut och skydda innan han slipper munkorgen.


T passade på att klippa Snyggingens klor efter cykelturen. En dobermann ska "tassa tyst" och INTE klicka i golvet när den går. Snyggingens klor får vi klippa ca var 10;e dag då klickljudet kommer och det är HIMLA skönt att vi klarar det själva då det kostar några hundra att klippa klorna om man inte klarar det själv. JISSES, manikyr var 10;e dag... DET kostar mycket det.










Nu go´vänner är det dags för mig att ta mig an dagen. Har mitt ansikte att måla på och högar att flytta eller eliminera. En vovve som ska rastas, fönster som ska målas och mat som ska lagas... Har lite att göra idag.

Må gott... DET gör jag.

3 kommentarer:

  1. ...det låter som om du har en hel del att göra idag! :)

    Här har golven också blivit boktomma... nu är det skriv- och matsalsborden som är bokfulla! ;) Var gör man av alla böcker när hyllorna är fullproppade?

    Underbara bilder på fina kissekatten♥... jag ar verkligen dina fina djurbilder!!! Vad skönt att Snyggingen är friskförklarad, det har ju varit en del turer med hans sår...

    Dags att ta tag i dagen här med... vilket regnväder vi har idag, lite mysigt tycker jag!

    Fortsätt att må gott gumman, jag hoppas att du får en fin dag!
    KRAMAR♥

    SvaraRadera
  2. HURRA! Gud vad härligt att snyggingen läkt ihop fint och får lov att springa igen *LER*.

    Jodu, klippning av klor gör vi här också men vips - dagen efter så låter hon mot golvet igen ^.^ Vi gör det ca var 14:e dag - måste göra på helgerna för vi behöver vara två, en som ger GODIS och en som klipper ;)

    Må väl min vän och njut nu av din ledighet!

    ღ Kramen ღ

    SvaraRadera
  3. Hejhopp Ni underbara kvinnor...

    Jorå... här är det mycket att göra...och mer blir det. MEN det är fredag och fredag innebär... FREDAG och sovar länge i morgon...

    Må gott

    *KRAMAR om dem båda*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...