lördag 18 juni 2011

Grillar i alla väder

Sicken dag det varit idag... Solen har VRÄKT ner och vi har fått MASSOR gjort... Å hur präktigt lät inte det?!?!?


Vi grillar oavsett väder. Igår tex... Då var vi SUPERSUGNA på grillat och vädergudarna ville verkligen se HUR sunga vi var... Det ÖSREGNADE, och köttet blev underbart gott.


Idag, var vi LIKA SUGNA på grillat men denna gången kycklingspett... Denna gången var vädergudarna med oss och vi njöt av kvällssolen... SAMTIDIGT som det var BRÖLLOPSFEST hos grannen...Pekar lite diskret över till S och P och önskar dem...

JÄTTEHIMLAMYCKETGRATTIS

Hade vi vetat detta... DÅ ATTAN... men hemligt var det och då smög vi som små diskreta tomtar på vår sida häcken och satt tysta som HUNGRIGA möss och gnagde på våra kycklingspett... *LER* Vi som hade vilda planer på att klippa gräset på baksidan... både med handjagare och trimmer... Vi lät bli.


I förmiddags, när molnen skingrat sig, packade T och jag bilen full med Paradissaker, typ fönster och rostfria lådor och åkte till vårt eget örike.
Vi hann dammsuga allt slipdamm från golvslipningen, vattna MASSOR, mäta och planera, äta jordgubbar och njuta ett tag i solen.
















Finaste diskbänken i världen... Vill dock inte stå här vintertid eller i regn och blåst... men en vacker sommardag som denna, då står jag här gärna och "tvättar händerna".


Vi har hyresgäster...En holk full...




Nu go´vänner är det dags att gå och göra ingenting...

Må gott...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...