fredag 3 juni 2011

Kan allt vara en slump

.
Hur underbar kan vår värld vara... den är perfekt designad och genomtänkt och VEM katten har klurat ut hur allt ska se ut... eller är det en ren skär SLUMP... kan det vara det, när minsta lilla kronblad är så förtvivlat vackert...






Äppelträdet vi planterade för snart två år sedan har vuxit sig så stort att jag kan ligga under det och se trädkronan...Katja är sorten och jag ljuger om jag säger att det ger oss skugga i trädgården... MEN ligga under det KAN jag... om det inte vore för alla MYROR som håller till JUST runt äppelträdet... Ska fixa det i morgon...myrorna ska bort.


 I år köpte jag tomatplantor som är lite tidigare i sin leverans än dem jag vårdade ömt förra sommaren och förhoppningsvis får vi egen skörd himla snart.



Idag har vi varit till Paradiset och slipat golv och planterat pelargonier. Snyggingen hade sån tur att hans Böna kom till oss igår och ska stanna några dagar OCH hon var också med till Paradiset. Vovvarna är ett år äldre (konstigt!) än förra året... (själv fyller jag ALLTID 23) och de springer inte längre runt som två tonårsbusiga fyrbentingar. De uppför sig värdigt och checkade av Paradiset och gick sedan och vilade. Himlars vad varmt det var... 26 grader och vinden stod still, till skillnad mot igår, då vi inte kunde ta oss till ön för det blåste SMÅSPIK ute.











Snart är golvet färdigslipat (med det grövre sandpappret) och vi kan snart gå på med det tunna pappret... Efter det blir det någon form av vitpigmentering och hårdvax...




Nu go´vänner är det dags för mig att gå och göra ingenting... DET är jag värd.

Må gott...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...