tisdag 28 juni 2011

Allt är inte klart när det köps

Idag har det varit HETT... ska inte klaga, men jag tycker lite synd om Snyggingen. Tanterna gillar när det är så här ute. De ligger på altanen och jäser och har det toppenfint. Snyggingen däremot vandrar mellan fläktarna och svala golv. Han lunkar långt bakom när vi ska ta en liten kissevända och han vill INTE gå längre än nödvändigt. Det får bli en långvända i kväll, när det blivit lite svalare.


Nu, kommer fler bilder på ljuslyktan (som efterfrågades). Lyktan var inte riktigt färdig när den köptes. Den var gjord för blockljus och hade därmed inte någon ljushållare. DET fixade T snabbt med en borrmaskin och inköpta hållare. Nu är lyktan klar och det är PRECIS så som jag vill ha det. Vill inte att någon fyrbenting ska komma för nära lågan, tycker inte att bränd kattpäls är den raraste doften.








Igår träffade Snyggingen och jag Viktor och Loke och deras flock vid naturreservatet Oset. Vi tog en promenad i gassande värmen och innan dess hade korvspår lagts. Himla nyttigt för små pojkvovvar att gå koppelpromenader och sköta sig fint och inte fula sig. Ingen av pojkvovvarna gjorde några utfall eller fulheter, utan de gick snyggt bredvid sina förare och gjorde det pojkvovvar gör, kissar och annat nödvändigt.
Nästa gång vi träffas ska det bli klockan lite tidigare, så inte värmen blir så påtaglig för våra pälsklädda pojkar. Det ser vi fram emot.


En och annan kotant stod efter vägen och kikade nyfiket på vad vi var för några. I hagen fanns både kobäbisar och kofarbror som alla koglodde efter oss.  Ska villigt erkänna att jag gillar kossor.

Må gott i värmen... DET gör jag.

1 kommentar:

  1. I constantly spent my half an hour to read this weblog's posts everyday along with a cup of coffee.


    Visit my homepage ... dui lawyers in arizona

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...