söndag 5 juni 2011

Födelsedagskalas och Studentbal

Idag har vi haft födelsedag... T fyller år och det startade vi med brunch och på bordet fanns det han gillar allra mest... äm... förutom mig då... JORDGUBBAR. Kan en sen frukost/tidig lunch bli bättre?

JÄTTEGRATTIS




När gästerna åkt, packade vi korgen och vovvarna (sonen stannade hemma) och styrde till Paradiset. Det gäller att passa på när vindarna inte är för hårda och solen VRÄKER ner... Vi vill väldans gärna ha väggar och tak slipade och golvet vaxat så snart det bara går. Lite jobbigt med allt slipdamm och det är först när det är bortstädat som det går att sova över.




Vi har mätt bryggan... MINST 8 meter liggande balk behövs... gärna 8½ meter... Som det är nu, får man trippa på tå för att våga gå ut på den ruttna bryggan.




Idag har jag hunnit med att så gräs, där gräset tagit slut... Snyggingen går hårt åt på de få strån som orkar upp ur den torra marken... Har önskat mig en vattenpump i födelsedagspresent. DET vore något det.








Igår fick jag den STORA äran att piffa till SysterYstersYngsta som skulle på studentbal... Himlars vad fin hon blev och klänningen var som en dröm...












Nu go´vänner är det dags för mig att gå och göra ingenting... DET är jag värd.

Må gott... GODIS är gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...