söndag 12 juni 2011

Sjung om studentens lyckliga dar...

.
Nu är det SOMMAR... och i fredags stod jag som en pitoresk färgklick i folkdräkt och vinkade adjö till "mina" tre "bönor" som tog STUDENTEN...

GRATTIS
Moa, Sofia och Cornelia

Jag kommer sakna Er och glöm inte Er "23-åriga" fröken när det är dags för 10-års jubileum. *LER*

Efter den årliga studenten på jobbet... vilket är en ynnest att få vara med om VARJE år... riggade jag om och familjen for upp till SysterYstersYngsta för att fira hennes student...

GRATTIS
SysterYstersYngsta







Vi har haft det varmt i vår lilla del av landet och SnyggÅke och Tanterna har haft det jobbigt. Alla fönster har stått öppna och fläktarna har snurrat... som om det skulle hjälpt.


Snyggingen har bott framför fläkten i hallen (som fortfarande inte blivit renoverad... hallen alltså) och har vi stängt av fläkten, går han och buffar på den tills någon förbarmar sig och sätter igång den och ordningen är upprättad... Varmt - fläkt på.


Sonen, min skatt har varit gullit och klippt gräset utan att jag bett om lov och hans J ( när hon varit hemma hos oss) har kantklippt. Det värmer mitt hjärta oerhört då vi just nu är trötta av renovering på två ställen samtidigt.






Paradisets köksfönster är nu färdigmålat och ligger på tork och nästa gång (om det inte blåser småspik eller regnar) vi åker till ön, tar vi med det.


Idag har T, Snyggingen och jag varit i Paradiset. Jag har planterat rosmarin. TACK snälla mamma och pappa för plantorna.




Snyggingen har inspekterat ALLT... och då menar jag ALLT...


T har slipat klart golvet... *hoppar och jublar*




Nu go´vänner är det dags för mig att fixa inför morgondagen... Det är juh arbetsdag och vi får chans att vila från renoveringarna... dagtid i alla fall.

Upps... ser Ni ljuslyktan... ÄNTLIGEN har jag hittat en sådan som jag vill ha och nu behöver vi inte vara rädda för att någon av de fyrbenta ska komma för nära lågan...

Må gott....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...