söndag 21 augusti 2011

Bland kärrspindlar och långa, tjocka, gröna larver


Hemma efter ett dygn i Pardiset och jag längtar redan tillbaka. Det har hänt massor när det gäller byggande av brygga och byggande av kök och nu känns det som om det inte bara "står stilla längre". NU BYGGER VI!

 


Om spindlar tycker jag INTE, men jag kan ändå inte låta bli att titta på de stora bumlingarna (Kärrspindlarna) som ligger och solar på bryggan där vi lägger till med båten. ISSES vad stora de är.

 

Ännu en bumling visade sig i Paradiset. Den är ca sju cm lång och tjock som en penna... Vet inte om jag ska tycka den är läskig eller söt... grön och randig... njä... läskigt söt.


Idag kom mormorn och morfarn och njöt av Paradiset och som jag tidigare sagt... TACK för alla extra hjälpande armar och den goda maten. T och morfarn byggde på bryggan och Snyggingen var självklart med och inspekterada VARJE skruv de drog i.

 




Här tog trallvirket slut och bygget får stå stilla tills vi fyllt på.


 


Snyggingen hade under dagen STORA problem med "vallningen". När någon avvek från bryggbygget, var han tvungen att rusa runt och kika om denna någon skulle göra något som var roligare än bryggbygge. Oftast inte... roligare alltså, vilket innebar att han dundrade tillbaka till vattnet för att inspektera skruvarna.





Nu, go´vänner är det kvällsmat som vankas och tvätt som ska hängas...

Må som GODIS... JÄTTEGOTT.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...