torsdag 25 augusti 2011

Möten som berör


Jag har tidigare skrivit om möten som gör mig glad. Möten som betyder något och får mig att le eller fundera i flera dagar. Igår hade jag ett sådant möte och jag ler fortfarande.
I tisdagskväll, precis när T och jag klivit innanför dörren, efter det att vi varit till Paradiset och lämnat plankor till bryggan, ringde telefonen och jag fick en förfrågan som var helt ok av frågeställaren att tacka nej om jag ville... Han undrade om jag ville vara med på en parning och eventuellt hjälpa till om det skulle behövas... (INTE med SnyggÅke) och gissa om jag blev glad... SJÄLVKLART.
Det innebar att han skulle komma till vår lilla stad i världen med tiken och träffa den tilltänkta hos uppfödaren. Jag har endast träffat henne (uppfödaren) en gång tidigare och det var som hastigast och nu skulle jag bli med hem till henne. Vilken fantastisk kvinna och vilket fantastiskt liv. Över 40 år med dobermann och två väggar täckta med "wall of fame" som jag inte kunde låta bli att snegla på. Hon bjöd både på sig själv och sina erfarenheter och underbart gott fika med smörgåstårta och krämbulle och det blev MASSOR av skratt runt bordet. Jag märkte att jag njöt av varje sekund av både sällskapet och godsakerna på bordet.
Tyvärr var inte tiken riktigt "mogen" än för själva parningen och den tilltänkta pappan hade inte något där att göra... *ler* utan han fick bli med den lilla fröken hem för att fixa till detta senare... när hon "mognat till". *håller alla tummar jag har* Jag vill tacka för en fantastisk kväll, som jag fortfarande njuter av att jag fått varit med om.








I vårt hem... *harklar mig* får INGA VOVVAR VARA I SOFFAN ELLER SÄNGEN... men jag kom på våra två yngsta killar i familjen att det är något de INTE bryr sig om, och jag hann fotografera denna brytning av soff-och-säng-förbud så nu har jag BEVIS om de skulle neka till att jag kom på dem. "Fötja" vad jag ska ge för straff... *Flinar konspirerande*



Nu go´vänner ska jag gå och fortsätta njuta av minnet, av ett fantastiskt möte med en fantastisk kvinna, hennes lika trevliga väninna och pappa Valdos husse som gav mig ett STORT förtroende. Jag ska även ta tag i brytningen av soff-och-säng-förbudet.

Må som GODIS... JÄTTEGOTT

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...