fredag 19 augusti 2011

Något att småskratta åt.


Ännu en arbetsvecka och MASSOR med föreläsningar och möten har varit inbokade och jag har EN föreläsning i minnet som jag fortfarande går och småskrattar åt. Det var professor i kultursociologi, Mats Trondman som föreläste om "barns föreställningar". Hans föreläsning var fenomenal och har Ni möjlighet att höra honom live... GÖR DET.

 

 
T och jag hoppades att vi skulle kunna åka till Paradiset i kväll... men tji fick vi. Vi får njuta av våra kräftor hemma och förhoppningsvis slutar ÖSREGNET till i morgon och vi kan åka ut då. Vi har juh en brygga att bygga och ett kök att fixa. De tre fönster som vi var tvugna att ta med hem och hyvla av, ligger nymålade och har ännu inte torkat så vi kan inte ta med dem... Men vad i katten... de har legat fönster hemma hos oss i alla möjliga vrår, då gör det väl inget att det ligger ett tag till. *suckar*




Tanterna (Karin och Simone) har gått in i höststämning. De äter, sover och vilar... äm... *skrattar* Då har de höststämning även vår, sommar och vinter säger T.





Häromdagen... *ryser* plockade jag en fästing på Snyggingen... den satt på hans bakre ädlare delar och han sa inte ett pip när jag nöp tag i den och drog... DET kallar jag manligt... inte ett pip. *flinar* Jag kan dock inte förstå vad fästingarna fyller för funktion i världen... De här juh HELT enkelt vidriga och jag har aldrig hört att de är bra till något... Misstänker att de är de enda (förutom kackerlackor) som skulle överleva en naturkatastrof.


Nu, är det dags för mig att ta fredag...

Må gott... Godis är gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...