söndag 14 augusti 2011

Två födelsedagar och "värsta månen"



Nu har vardagen återkommit in med dunder och brak och jag har blivit genomförkyld. Torsdag och fredag tillbringade jag med mina arbetskamrater i Båsenberga och det var både fint, lärorikt och gott. Känner mig fortfarande mätt. *klappar min mattrinda mage* Jag förstår inte varför jag ska ÄTA ALLT SOM STÄLLS FRAM och gärna dubbla portioner.




Igår var vi och grattade den där morfarn som fyllde 71. Frukost och melodikrysset, även det var både GOTT och ROLIGT och i ärlighetens namn... det var så gott att vi inte orkade äta middag förrän 20-tiden. *nöjd*

JÄTTEGRATTIS
71-årsdagen




Idag är det SnyggÅke som fyller år... Vår lille vovve är hela 4 år idag och jag kan inte förstå att tiden gått så fort.

JÄTTEGRATTIS 
SnyggÅke



Igår (efter morfarns firande) åkte vi till Paradiset och ÄNTLIGEN kunde vi sova över. Första övernattningen detta år och jag hoppas vi hinner fler innan det är dags att stänga inför vintern.



T, byggde lite på bryggan, men nu måste vi vara fler för att komma vidare. Den har "satt sig" i det vi drev ner i vattnet och det ska nu lyftas så vi inte får en hängmattebrygga och för det måste vi vara några fler än bara T och jag.



I natt vaknade jag och det var LJUST ute, nästa som på dagen. Månen var full som en ost ("värsta månen, sa sonen när han var liten) och vattnet spegelblankt. Det var så fint att jag var tvungen att väcka T för att vi skulle gå ut och njuta av vackerheten. Snyggingen undrade nog vad vi höll på med, men han lunkade trött efter och passade på att göra toalette.


Nu go`vänner är det dags för mig att fixa lite middag...

Må gott... DET gör jag... även om jag är förkyld.

2 kommentarer:

  1. Ååhh grattis snyggisen Åke på hans 4-årsdag ♥ Många plöta pussissar ger vi dig på denna dag!

    Vad fint det börjar bli ute på paradisön :) Synd att vi inte kunnat träffas i sommar men det kommer fler båtar "fnissar"

    Ha det riktigt skönt min vän!

    Kramar om ♥

    SvaraRadera
  2. Hejsan vännen och SnyggÅke tackar och bugar för pussarna... *skrattar*

    Jaaaaaaaa...det var synd... men vänta bara, nästa sommar då är även gäststugan fin att bo i.

    Ha det toppen och jobba lugnt.

    *KRAMAR om`na*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...