måndag 8 augusti 2011

"Samma - lika - fast annan"



Idag har det varit en sådandäringa konstig dag. Allt har gått långsamt och jag har inte fått något gjort, fastän jag gick upp 05.40 och inte suttit på rumpan många minuter, så har det inte hänt något som jag stolt kan säga "titta vad jag gjort idag".





Det börjar bli mitten på augusti och i min värld, drabbar det BARA MIG... att hösten kommer med stormsteg och det drabbar BARA MIG. Konstigt va? Sommaren var för kort och jag är inte beredd att ta emot sommarslutet än. Och som jag tidigare sagt... DET DRABBAR BARA MIG... att sommaren är för kort.


Idag har Snyggingen och jag haft en sådan där trevlig dag med lång promenad över fält och gärden. Han gick bredvid och snuffade och gjorde hundsaker medan jag gick och njöt av värmen. Inget som störde oss och det fläktade perfekt där vi gíck. Tyvärr fläktade det 16 meter/sekund vid Paradiset så det blev ingen färd dit för att sätta in fönster.

 




Jag var ner en vända på stan tidigare på förmiddagen. Det är inte så ofta jag är där och kikar i butiker och VIPS, där... i en butik stod en kvinna jag kände igen... och även om vi inte setts sedan MÅNGA år tillbaka, så var det som om tiden stått still. Vi stod MITT i gallerian och pratade i nästan en timme och jag blev presenterad för hennes härliga dotter, som likt sin moder skrattade mycket och glatt. Det visade sig att de har en DOBERMANNTÖS på 1½ år. En liten brun Polly, som en chokladbit "samma-lika-fast-annan-vovve" som Bönan. Vore buskul om SnyggÅke fick träffa "denna där", då "hans" Böna flyttat himla långt bort och saknaden är STOR.

 

Nu go´vänner är det dags för mig att fortsätta kvällen i tv-soffan.

Må gott... DET gör jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...