måndag 13 maj 2013

Att ha en dröm

 
 
Snart fyller T år... och han har en dröm... Jag önskar jag hade en stor peng så jag kunde förverkliga hans dröm... En bil utan tak... och inte vilken bil som helst. Han har en liten kopia som står i hyllan i storarummet och jag vet att han skulle bli himla glad om han fick en sådan i fullvuxen storlek.
Tyvärr får han fortsätta drömma och under tiden får han njuta av den lilla kopian. Jag önskar... jag hade en stor peng, en JÄTTESTOR peng. Det skulle räcka med si så där 18 miljoner. Det tycker jag är en lagom summa. Hanterbar liksom. Skulle dock inte tacka nej till en större summa... men som sagt 18 miljoner... bra nivå.
Vi köper lotter, men det verkar inte vara så lukrativt, vi går inte ens runt. Insatserna är på mer än vi får tillbaka... MEN om man inte köper någon lott har man över huvud taget inte en chans att vinna... 18 miljoner. 
 
 

 





Nu go´vänner... fortsätter vi måndagen. Den är inte slut än.

Må som GODIS... jättegott.


4 kommentarer:

  1. Jo tack, lukrativt är det nog. Räknade ut att det gick cirka ca 500 miljoner till 3 personer på 3 veckor i Europa förra månaden =). Lotto i Sverige 237 m.kr, jackpot i Europa 46m.euro och två veckor senare 29 m.euro. Inte klokt! Men som sagt kanske till och med är för mycket pengar om man ens kan säga så? Hade kanske bara skapat ovänner?

    SvaraRadera
    Svar
    1. JISSES... vad pengar... Äm... jag tror jag nöjer mig med 18... miljoner.

      Må gott :-)

      Radera
  2. Mjo jag har en C hemma som skulle vilja ha en speciell bil till födelsedagen ...... Mycket skrapande blir det ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har nyss skrapat och inte blev det någon bil denna gången heller. :-)

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...