onsdag 1 maj 2013

Ledig mitt i veckan

 
 
Att vara ledig en onsdag mitt i veckan är lyx... Himla mycket lyx. Vad som känns ännu mer lyxigt är att T också är ledig och att solen skiner som en TOK. Jajamän, en sådan 1:a maj har vi. Lediga och strålande väderlek.
Startade morgonen med en lång frukost och en varm dusch... först fick jag lyfta ur TantSimone som hade parkerat sig i karet och kollade ner i avloppet. Vem vet, kanske finns en och annan liten godsak som springer där nere. Huaje...
 
 



T har på morgonen gjort färdigt sin del av "operation sänggavel". Fick en lastpall/träpall av grannen som nu är förvandlad till en sänggavel åt sonen, ämmm... alltså, det är lastpallen som förvandlats till sänggavel och inte grannen. Mitt jobb tar nu vid och det är att måla härligheten, sänggaveln är det som ska målas och INTE grannen.
Sonen hade en önskan om färgglatt SVART sänggavel... men jag upplyste honom moderligt att "då får Du damma flera gånger i veckan för allt syns"... Han, sonen alltså, bytte till ytterligheten VITT... så det är vad gaveln kommer skrudas i, vitaste vit.
 






Nu... go ´vänner är det dags att måla en sänggavel av lastpall till... VITT.

Må gott


2 kommentarer:

  1. Skrattar lite åt din moderliga förmaning angående att ha svarta möbler och undrar lite varför min mamma inte varnat mig för det? (Det mesta är svart här hemma ;) )

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jamen då förstår Du preciiiiiiiiiiiiis vad jag menar... eller hur. ALLT syns.

      Må gott :-)

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...