torsdag 9 maj 2013

Ligger bäst på strimman

 
Ledig torsdag är inte det sämsta... och inte blir det värre av att vi även är lediga i morgon. *hoppar och jublar*
De fyrbenta tycker nog att allt är konstigt. Deras rutiner ruckas och "de får aldrig sova". Kan riktigt se Snyggingen "bliga under lugg", om han hade någon förstås... och fundera på när vi tvåbentingar ska fara till jobbet så han får sitt lugn. Bönan ligger på altanen och njuter på solstrimman och som Tanterna tycker hon att man sover bäst på en strimma. Ibland kommer hon in och flämtar, går till vattenskålen och tömmer den... för att sedan lägga sig på strimman igen. Det är livet på en pinne för en liten Böna.
 
Igår åkte jag till "dropp-in-för-vaccination" hos en djurbutik nära oss. Bönan ska få en rabiesvaccination så hon kan få sitt pass. Vi kom och fick nr 12 i kö... När vi kom var det nr 1 inne... En timme senare var vaccination nr 2 inne... äm... trodde det skulle vara, "djur in - vaccineras - djur ut". Vi lämnade kön och åkte, annars skulle vi inte kommit hem än. Jag får boka tid för vaccination hos vår veterinär i stället.
 
 
 




 
 



Nu go´vänner är det dags att ta en vända med Snyggingen och Bönan. Ska väcka T som ligger och tar sig en lur på soffan. Jag menar... där kan han ju inte ligga hela dagen till ingen nytta. Äsch... nu far jag med osanning... T har varit uppe med tuppen och fixat massor.

Må gott




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...