måndag 27 maj 2013

Bönan - på väg in i löp

 
 
 
Jamen nu är det snart helg igen... Måndagen avklarad och i morgon är det tisdag, nästan lillördag. På onsdag är det lillördag och torsdagen är nästan fredag... Efter torsdagen kommer fredagen och DÅ är det helg. Har en tjej på jobbet som på fredagar alltid har kjol och åker hiss. Äm... det där lät väl kanske lite ekivokt, men så är det. Denna vackra kvinna har speciella arbetskläder måndag - torsdag, men på fredagen då har hon sina privata kläder på jobbet... och då passar hon på att ha kjol och vara lat och åka hiss, annars går hon alltid i trapporna...
 

 


 
På fredag, åker vår lilla Böna hem till sin "på-riktigt-matte". Idag började Snyggingen klappra med tänderna och snuffa extra på hennes urinskvättar... Hon skvätte som en hanhund och börjar svullna lite i snippan... Hon är mer ljuvlig än vanligt och Snyggingen mer intresserad än han brukar. "Så där ja... nu är det dags" sa T och SAMTIDIGT som han avslutade meningen kom ett sms från A, Snyggingens uppfödare och Bönans "på-riktigt-matte", som undrade om vi märkt av något påbörjat löp än... Det har vi... IDAG...märkte vi de första tendenserna och på fredag hämtar A Bönan.
Vi kan inte ha en urljuvlig Böna hemma samtidigt som en okastrerad Snygging, det ska vi inte utsätta varken oss eller SnyggÅke för.
 
 



Nu... dags att måla ett fönster... IGEN.

Må som godis... jättegott


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...