söndag 20 oktober 2013

Bönan har landat

 
 
 
ÄNTLIGEN... har liten Böna återvänt till oss. Lite tufsig efter en tuff tid med 10 valpar. Men jisses, hur var man (läs jag) inte efter EN liten bäbis och hon hade tio. Då är det ok att vara lite trötter. För åtta veckor sedan föddes de och nu är de på väg till sina nya familjer. Jag önskar dem alla allt gott och jag hoppas de får kärlek, mat, ramar och träning. Vet dock inte i vilken ordning det ska vara. Misstänker att det handlar om vilken fas i livet den lilla fyrbenta är.
När Snyggingen var mellan ett och tre år, då var det RAMAR som kom först och det kunde vi INTE ge avkall på en millimeter. Vi glömde dock aldrig de andra viktiga bitarna... kärlek, mat och träning. Alla är viktiga, men som sagt... i vilken ordning det handlar om är vilken fas den lilla är i.
 
Igår kväll när Bönan gick över tröskeln, var det som om hon inte varit ifrån oss. Hon vet vilka rutiner som gäller och hon ifrågasätter dem inte. Misstänker dock att hon tycker jag är snål med maten. Det har hon alltid tyckt, för detta är en Böna som ÄLSKAR mat i ALLA former. Äm... lite lik mig där. Det sägs ju att hunden ofta är lik sin matte. Jorå... vi är nog rätt lika. Mat är gott.
 
 
 
 




Nu ligger liten Böna och vilar i bädden. SnyggÅke ligger bredvid och är himla nöjd. Bönan och jag har lite att ta tag i... Det mjuka och hängande ska bort och jag säger INTE på vem.

Må gott




6 kommentarer:

  1. Så härligt för er att Bönan är tillbaka! :)

    Önskar er en fin start på den nya veckan!
    Kram♥

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack och jag önskar Er en fin helg

      *KRAMAR om`na*

      Radera
  2. Lilla goa Bönan, hon är så lik Zita - dock olikfärgade. Zita älskar oxå mat och tycker absolut att vi ger henne för lite.

    Må nu gott i höstrusket med eran bruna och svarta gose dobbisar!

    ~*~♥~*~ K R A M ~*~♥~*~

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hejsan vännen och jorå... alltid för lite mat.

      *KRAMAR om`na*

      Radera
  3. Åå vad jag har längtat att få läsa detta,nu är ordningen återställd,hon har det så bra hos er,så skulle alla djur ha det,hon ser så där lite lessen ut,så man vurmar extra för henne,o nu ska hon få vila upp sig ordentligt,o nu får hon väl stanna för gott <3 kram Tina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar... fast jag lovar... Bönan har det fantastiskt fint hos sin "på-riktigt-matte" också. Men det är skönt att ha hela flocken samlad. Även om det från början inte var meningen att Bönana skulle bo hos oss, så av olika omständigheter blev det inte som det var meningen och det är jag himla glad över.
      Nu ska hon få vila upp sig och gå i pension hos oss. Inga mer valpar för liten Böna.


      Ha en fin söndag-

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...