fredag 29 november 2013

Att få biverkningar av nässpray

 
På benen men fortfarande risig. Jorå... så är det allt och aningen ont i öronen har jag, men jag har jobbat sedan tisdags.
 
Testade en för mig ny nässpray - otrivin comp. Den var HIMLA BRA... men jag reagerade rätt starkt på biverkningarna så för mig är det att välja på pest eller kolera. Jag valde pest och sprayade friskt när jag var som sämst.
Biverkning nr.1 - torr  mun och näsa. Jojomänsan... jag var så torr i munnen att jag inte ens kunde äta en hård smörgås utan att det dammade runt i gommen och  jag var tvungen att dricka för att få ner brödet. Näsan var så torr att det sved när jag andades. MEN jag snorade INTE och kunde andas genom min snustorra näsa.
Biverkning nr. 2 -  huvudvärk. Som om inte migrän och förkylningshuvudvärken räckte... nähä... en himla malande huvudvärk satte in... MEN jag snorade INTE och kunde andas genom näsan.
När värsta snorchocken gått över... slutade jag med otrivin comp och fortsatte med otrivin mentol, ni vet den som blåser bort halva hjärnan när man sprayar näsan. Den som gör att man får en mentolkick i HELA huvudet och man far som en gummiboll från ena sidan ishavet till andra sidan Afrika.
 
En fördel med att ha varit sjuk är att T tog tag i fjärilstapeten i hallen... Nu sitter den där... tapeten alltså. Nu har vi stora fjärilar som fladdrar runt i vår trapp och jag blir lika glad varje gång jag ser dem. Han är bra... den där T.
 
 
 










Nu go´vänner ska jag ta fredag. T håller på att stila till sig, han ska på jobbfest med julbord. Själv ska jag lägga mig i fåtöljen och njuta av tv-tittande och någon moffig smörgås.

Må som godis... jag är på god väg.




2 kommentarer:

  1. Skönt att du är lite bättre! Men välja något som ger ytterligare huvudvärk skulle inte jag göra, huuuu!
    Vilken vacker tapet, tror säkert du är nöjd!
    Fin helg på dig!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej vännen...

      Näe... hade jag vetat att det skulle bli ytterligare en huvudvärk, tror jag inte att jag ens skulle testat. MEN jag var snorfri.

      Tapeten... har varit en vånda... vi har helt vita väggar i hela huset och då var det ett STORT ilandsproblem om vi skulle ha en färgglatt grå-svart tapet. Ska tillägga att vi är himla nöjda.

      Må gott

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...