lördag 9 november 2013

Vem har sagt att man ska ha roligt...jämt...

 
En och en halv vecka med migrän är FAEN inte roligt. Men vem har sagt att det ska vara roligt jämt. Den sitter i... migränen alltså, och den sitter i med ett krampaktigt tag. Jag fungerar så bra att jag kan jobba, men det är inte kul och jag är INTE 100 effektiv.
När jag kommer hem från jobbet, finns inget mer av mig att ge. Vi äter... Har märkt att när jag äter, minskar huvudvärken, men jag kan ju inte äta HELA tiden... efter maten lägger jag mig i "loveseaten" och "dör" ett tag innan jag går och lägger mig. Jorå... så har min vecka sett ut.
På tisdag ska jag till sjukgymnasten Peter och få akupunktur för detta elände. Jag hoppas det hjälper.
 
Ska dock erkänna att hela veckan inte varit eländigt även om huvudet ställer till det...Igår var sonen här och åt. Det är mjukt för själen. En son som kommer hem och är öm mot sin väna moder. 
 
 
 

 
Nu go´vänner är det dags att åka och släppa vovvarna på lite "rusa-runt-och-njuta-utan-koppel". Det är behövligt. Snyggingen piper HELA tiden och Bönan är sur för att han piper. Då vet jag var pipet handlar om... LÖPTIK... jojomän en ljuvlighet som han trånar efter och Bönan gillar det INTE.
Efter att han fått sprungit sig trött, brukar pipet lägga sig, det ser jag fram emot.
 
Må gott
 
 
 
 
 


2 kommentarer:

  1. Stackars vännen! Jag tycker också att det lättar lite när jag äter och gröna äpplen hjälper också lite. Hoppas akupunkturen hjälper dig. För mig var det bra en tid men sen fick jag nya omgångar - som inte hjälpte. Migrän är satans påfund!
    Tänker på dig!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla...

      All mat hjälper och jag får ibland sådan där "graviditetsfrossa" över något att äta. Igår var det chips och dipp... Något jag ytterst sällan äter och ALDRIG är sugen på. Nu var jag bar tvungen att ha det och när jag tryckt i mig en halv påse lättsaltade chips som jag frenetiskt doppat i dippen... släppte migränen för en timme. Jag lovar... den timmen var en fröjd för huvudet och jag blev ännu mjukare i kanterna. Den där halva påsen chips får jag promenera bort.

      Må gott

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...