lördag 16 november 2013

Att likna sig vid Astrid Höök

 
 
 
Vi lever ett ganska vanligt och stillsamt liv och vissa dagar - veckor, har jag bloggtorka medan andra dagar - veckor har jag hur mycket som helst att skriva om, både viktiga och TOOOOOOOTALT oviktiga saker.
I morse snurrade jag runt och kikade på bloggar för att hitta tillbaka från bloggtorkan. Jag besökte vanliga människors bloggar och inser att vi lever i en värld där många ALDRIG är i nuet. Det planeras hela tiden för kommande saker och allt ska kunna följas till punkt och pricka via blogg, Face Book och Instagram.  Såg också att flera redan börjat julpynta hemma. Jorå... precis som butikerna som jular redan i oktober, så börjar många  julpynta och när julaftonen är över ger jag mig katten på att de börjar med påskpyntet. Det blir nästan som en hysteri... en börjar och andra följer och VARFÖR ska alla (gör en liten generalisering) bloggar helt plötsligt ha REKLAM?
 
Jag, präktiga jag, tänker inte pynta förrän till 1:a advent. Inte en tomte eller adventsstake ska få finnas framme förrän det är dags. Ingen julmusik eller glitterängel ska få komma ur garderoben förrän det är på riktigt. Nopp... inte hemma hos oss.
 
 
 
 




Idag har vi haft en fantastiskt trevlig lunch - middag. Vi har varit på lunch-middags-revyn "Gilla Hjalmar" i vår lilla stad. Revy med trerätters middag - både få skratta och äta, det gillar jag.
När den fantastiska Astrid Höök trädde in på scenen skrattade jag så tårarna rann. Inser att jag är i mina tankar som Astrid, men uttrycker det inte högt. Är även lika henne i håret... på morgonen. Jorå, så är det. Förstår vad T måste stå ut med och han är duktig på att hålla god min.
 
 
TACK T och C för en härlig lördag
 
 





Nu go´vänner är det dags att utfodra de fyrbenta... SnyggÅke och Bönan sitter framför mattunnan och snålvattnet rinner... Jag förstår vad de vill, de pratar "liksom" med mig.

Må gott



2 kommentarer:

  1. Bonsoir,

    Votre minou est une véritable merveille ! La capture photographique est sublime...

    Je n'ai pas encore envisagé de décorer la maison... Souvent chez moi on attend le 8 décembre, le jour des illuminations. Ce jour-là on allume des petites bougies sur les rebords des fenêtres... Et à partir de cette date on commence les décorations de noël.
    Gros bisous à vous.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för de vänliga orden.
      Trevligt att det är fler än jag som tycker att det är för tidigt att julpynta i mitten av november.
      Ha en fin och solig söndag.

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...