söndag 7 september 2014

Det blev en plankvägg

 

 
 
 
Vi åkte till Paradiset... Vi kunde inte låta bli... allt hemma fick vänta... tvätt, dammsugning, styrka, ja... ni vet allt sådant där som ingen annan gör... det fick vänta för vi behövde ytterligare en dag i Paradiset.  
 



 
T, som "jag ska bara" i sovrummet, fick fina plankor över från taket på en inbyggd säng. Fina plankor man INTE kan kasta... det går bara inte. Dem återanvände vi till en plankvägg i gäststugan.


 



Bakom en hylla i gästrummet har vi en dubbelsäng... och där var det INTE vackert. "Måste fixas" sa T redan förra sommaren och vi har verkligen funderat på VAD vi ska göra för att få det snyggt och som inte tar för mycket plats... för det är något vi är kort med, plats alltså.
Vi har varit inne på att spänna tyg, montera en rostig plåt eller måla... Nu fick vi plankor över och det fick bli en plankvägg.
 

 
 
 
 



Nu har jag målat med spärrgrund... vill inte ha gula kvistfläckar som lyster igenom... och nästa gång ska det målas vitt... färgglatt värre. Det ska även dit en hörnlist. 
Återvinning på hög nivå... Hyllan är en Billyhylla 90 cm bred och inte i spånskiva utan gediget trä. Jojo... Vissa saker var kanske bättre förr... eller... Nu finns inte sådana Billyhyllor att få tag i. Nu är de smalare och i spånskivor.
 




Så... en söndagkväll... med en strykhög, högre än värst... och matlådor som ska fixas. Fast det var det värt... en dag i Paradiset gör min själ lycklig.

Må gott

6 kommentarer:

  1. Åh men det där blev ju jättebra, det blev ju helt plötsligt som en riktig vägg!! Det är härligt när man kan ta vara på sånt som blivit över.
    Första bilden på paradiset är ju helt magisk, det blir ju också så tydligt vilken liten ö det är. Helt fascinerande tycker jag.
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar... :-)

      Joru... den lilla pluppön... vårt Paradis är inte stort. Du kan få den långa guidad turen runt HELA ön och det är med kylskåpets innehåll också och det fixar vi på två minuter. Ändå tappar vi bort varandra.

      *KRAMAR om`na*

      Radera
  2. Vilken underbar bild på ert Paradis! Din T han fixar och snickrar hela tiden, ingen vila och du är inte sämre du heller! Men jag förstår att det är roligt när ni har ett så fint ställe.
    Ha det fint!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla...

      Ha en fin vecka.

      *KRAMAR om`na*

      Radera
  3. WOW! Vilken vacker bild på erat Paradis! Man förstår att det är ett sant nöje att göra fint där��
    Ni är så flitiga och det blir jätte fint!
    Ha en trevlig vecka och håller tummarna att T blir snabbt frisk och kry igen!
    Kramar från Skåne

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla för vänliga ord och omtanke.

      Må gott

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...