lördag 6 september 2014

"Ska bara"

 
 
Igår kom vi ut till Paradiset i strålande solnedgång. Hungriga som få och in i märgen trötta. Vi åt och började titta på en film... som vi somnade ifrån.
 
 
 



Vi vaknade till en strålande vindstilla dag, med dimma, sol och dis. Den lilla... för det är den... spindeln har spunnit ett fint nät utanför fönstret och där sitter den och väntar på godsaker. Under tiden vi satt och åt frukost, fick den ett byte som snabbt virades in i en tunn, stark tråd.

 
  

 
 
Bönan har inte gjort många knop idag. Hon har mest legat och arbetat på solbrännan eller sovit i skuggan. Jobbigt att vara dobermannflicka i Paradiset.
 

 



T har kommit längre i projekt sovrum. "Ska bara" säger han... för det är liksom inte meningen att vi ska starta med sovrummet DETTA ÅR!
Nu är våningsängen riven och det kan snart börja målas på den sidan rummet... "Ska bara".
 

 




Nu tar vi lördagkväll... med en balja popcorn.

Må gott


4 kommentarer:

  1. Såå fint! Hur har ni det med värmen i stugan så här års? Kamin antar jag? Det är ju så ljuvligt vackert den här tiden, men för vår del så är det lite gruvsamt att hålla eldvakt, Det kan bli rätt utkylt om man inte eldar på natten.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Med värmen är det si och så... I fredags hade vi 27 grader varmt i stugan. Solen hade legat på HELA veckan så vi behövde inte tända någon kamin.
      Förra helgen, var det kyligare och gasolkaminen tändes. När vi kom var det 13 modiga grader i stugan och efter 20 minuter gasolkamin hade vi 25 grader och tassade barfota. Värmen håller rätt bra efter att vi stängt av kaminen och vi klarar oss med duntäcket. Fast kaminen tänds direkt när vi vaknar och vips är det varmt i tofflorna igen.

      *KRAMAR om`na*

      Radera
    2. aha ni kör med gasolkamin, ska kika lite närmare på nån sån. För även om det är mysigt med vedkamin så tar det en bra stund innan stugan värms upp om det är lite utkylt. 20 minuter skulle jag kunna stå ut med :)

      Radera
    3. Gasolkamin är bra som attan. Den vi har kan vi även koppla in på elen, vilket vi ytterst sällan gör. Då får vi ännu snabbare varmt. 20 minuter och stugan är uppvärmt funkar fint för oss. Nu är ju inte stugan jättestor... men det är nästan tre meter i takhöjd. Sväljer lite värme där uppe.

      *KRAM*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...