måndag 20 oktober 2014

Gamläge i soffan

 
 
 
Jag tror jag ska jobba lite längre varje dag... Komma hem till rastad vovve, middagen på bordet och efterlängtad...  Bara sätta sig och njuta av maten och massor att prata om... Jojo... så får det bli.
 
Vi är rätt trötta den är årstiden. Igår försökte vi se hela Hypnotisören... DET gick inte. Missade sista 40 minutrarna, så nu måste vi köpa filmen. Vill ju se slutet. Det är liksom poängen. Men då sov vi ovaggade. Det brukar bli många halvsedda filmer under hösten. Vi ligger som två gamar i soffan och sover oss igenom det som visas på tv. 
 
 
 



Vi har fått upp fågelbordet. TantKarin har fullt upp med den flygande buffén och hon sitter och kikar i köksfönstret. Det är massor med småfåglar som rockar loss bland solrosfrön och häromdagen var det full fräs i lavendeln med blåmesar. Måste säga att jag har jätteroligt åt de små pippifåglarna... sonen säger att det är tantvarning på det. Det struntar jag i... fågelskådare ju.
 




Nu dags för soffläge.

Må gott


2 kommentarer:

  1. TV är sömnmedel, finns inte en chans att se klart ett program - om jag inte äter hela tiden förstås.
    Hypnotisören har jag läst, ruggigt bra, så jag försöker inte ens se den långa filmen. En ny bok finns tydligen ute nu och den måste jag ha.
    Ha det fint!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är inte främmande för att äta hela tiden.

      Ha en fin fortsatt vecka.

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...