lördag 11 oktober 2014

När migränen tar över

 
 
 
Just nu händer inte många knop. T ligger på altanen och sover... Migränen slog till mitt i frukosten och sänkte honom totalt. Bäst att låta honom sova. Han brukar piggna på om han får var ifred ett tag.
 
Tanterna ligger också platta. Bönan "burade sig själv". Hon brukar göra det när hon är riktigt trött och helst vill vara i fred. Då kravlar hon in i Snyggingens gamla utställningsbur som står i arbetsrummet och bäddar ner sig bland filtarna.
När jag satte mig vid datorn, kom TantKarin och hoppade upp i mitt knä och där ligger hon och spinner. Så... här är det lugnt.
 
Så fort T orkar ska vi gå ut och vända båten. Den står fortfarande på trailern och det ska den INTE göra. Den ska ligga upp-och-ner på bockar på gräsmattan.
 
 
 
 



Har vilda planer på att rama in tre akvareller som legat i ritningsskåpet i några år. Där gör de ingen glad. Anledningen till att de legat där är prioritering. De har inte varit högt upp på den listan... men de tar sig uppåt allt eftersom livsnödvändiga saker som måla naglar och sy gardiner bockas av. Jojo... ytligheten får ett ansikte.
 



Så... nu fortsätter lördagen... ännu lugn men vänta bara. Båten ska vändas, tavlor ska ramas in och vi ska nog få till en middag också... allt vad det lider.

Må gott


2 kommentarer:

  1. Stackars T som har det satans eländet - men jag förstår att det inte är särskilt långvarigt för honom.
    Hoppas ni får en fin kväll!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej i väster...

      Det kan vara långvarigt, om han inte får lägga sig direkt. Går han och drar på det utan att lägga sig och försöka sova, kan det sitta i flera dagar och spöka.

      Det blev en kväll utan huvudvärk, men med eftersmaken av järn i munnen... isch.
      Båten är vänd, akvarellerna inramade och middagen fixad... Två filmer och sedan sängen.

      Må fint

      *KRAMAR om*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...