måndag 6 oktober 2014

Min frisör är ingen amatör

 
 
Idag när jag kom till min frisör... (som förövrigt anser att, om ALLA skulle vara lika rödhåriga som jag skulle världen vara roligare och aningen mer färgglad...) började människan prata om att hon var sugen på att ta motorcykelkörkort. "PUCKO" svarade jag... Sedan fortsatte hon att det skulle vara kul om hennes söner också ville ta MC-kort och hur viktigt det är att stötta sina barn när de vill något... "IDIOT" fräste jag till henne.
Där brast Malin ut i skratt...Hon hade i fredags träffat min son han bad henne lobba lite för motorcykelkörkort... vilket hon gärna gjorde... Kan säga att DET GICK INTE HEM!
Anser fortfarande att sonen är i någon form av kris och att jag gärna betalar psykologhjälp för det.
 
 
 



När jag kom till frisörMalin var det strömlöst i HELA stan och lika så hos henne. Men hon är ingen amatör vill jag lova... Tvättning i kallvatten... jojo... DET var kallt. Sedan drog hon igång och började klippa... I MÖRKER. Spännande det där... Sedan fick vi för oss att bleka några slingor... knappt synliga men ändå slingor... NU kom strömmen tillbaka och det kunde göras i ljus salong. Så... nu är jag kortklippt... jätteröd och med aningen slingor och nästa allt detta gjort i stearinljusets sken.
 
 




Nu ska jag göra som Tanterna... lägga mig och glo på tv.

Må gott


2 kommentarer:

  1. Ha ha:-) nice try av din frisör :-) Va kul!!
    Härligt med färg i håret nu på hösten. Jag var hos min frissa härom dagen och hon tyckte att det var dags att matcha hösten...så nu är jag härligt mustigt röd-brun i håret...är ljushårig annars...

    Ha en fortsatt trevlig vecka,
    Kramar från Skåneland

    SvaraRadera
  2. Jag matchar hösten hela året... av födsel och ohejdad vana.

    Så... det där med motorcykelkort... jag ska gråta mig ur det. Jojo... så får det bli.

    *KRAMAR om`na*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...