lördag 10 mars 2018

Idag blir det reklam



Jag försöker verkligen peppa mig att "NU... snart...är det vår". Skitsnack. Vi är i mars månad och Ni som känner mig vet att mars och april är två månader jag INTE gillar. Hua... så fort snön (som är kall och ett bevis på att det INTE är sommar) smälter kommer all hundskit fram... Sådan som hundägarna inte plockat upp OCH det är många det. Mars och april luktar illa och alla fönster ser smutsiga ut. 
Men... idag har vi haft trevligheter även om jag fräser över mars och april.
I förmiddags fick flickorna springa med Jackson och vi har ätit lunch hos mina föräldrar.

När flickorna träffar Jackson går det undan... och vi kan se hur de springer och skrattar...





Vi har sett att Julia är en "smygare". Så fort någon av de andra hundarna ska göra toalett... lägger hon sig ner och "lurpassar" för att långsamt smyga fram och avsluta med en "explosion" och jakten börja innan den hukande hunnit fatta vad som hänt.
 
 


Normalt brukar jag inte ha reklam i bloggen... men idag kommer jag ha det. Så för Er som inte vill se det kan hoppa över de fyra kommande bilderna...

Så här är det... T ska sälja sin bil. Inte för att den är dålig, tvärtom...den är jättebra. Men vi behöver inte två stora bilar och T som pendlar några mil varje dag, tycker att han vill ha en mindre bil.
Så... Här står den... T;s Dodge Magnum RT AWD och väntar på en ny ägare och jag lovar... Att köra en sådan gör man med ett leende på läpparna.
Om intresse finns... lämna en kommentar (som inte publiceras) så hör T av sig.

Nu är det slut på reklamen... och jag lovar, det kommer dröja länge innan jag gör om det.





Nu har vi nyduschade hundar som ligger och mumlar långt ner i fleecen.
Vi har en chipspåse oöppnad.
Några filmer vi inte sett.

Nu tar vi lördagskväll.

Må gott





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...