söndag 18 mars 2018

Träning för kropp och knopp




Idag tog jag en långsam dag... T lät mig sova medan han gick upp med flickorna som egentligen bara vill byta sovplats... från bäddarna på golvet i sovrummet till bäddarna på golvet i köket. För när de kom ut i köket somnade de om och T kunde gå och lägga sig igen.

Vid lunch åkte T och flickorna ut med Jackson och hans människor till grusgropen medan jag var hemma och fixade för söndagens middag som skulle vara med sonen och F.


 
 


Grusgropen är bra... Det syns på långt håll om någon mer är på väg nerför backarna och skulle det behövas är det bara att ropa in flocken.
Det är branta backar som de springer upp och ner i och som alltid är de helt slut efter en sådan träning. För det är det... Träning både för kropp och knopp. Många inkall som ska lydas... mycket rusa upp och ner och runt.





Nu ligger flickorna trötta i sina bäddar efter besök av sonen, F och Bill... Alla blev mätta och disken står i maskinen. Sonen, F och Bill har åkt hem till Huset på höjden. T är och handlar mjölk och jag har planer på att se lite på TV.




Må gott




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...