lördag 24 mars 2018

Snow Maiden´s Apollonia - TantKarinOm några veckor har vi bott i våningen i två år och under den tiden har det hänt massor. Det flyttar hit hundar och det kommer hundar på besök och TantKarin, den 15-åriga silverpersen, fortsätter att styra vårt hem med järntass.
Vi trodde att hon höll på att försvinna från oss då hon gömde sig på konstiga ställen och nästan inte åt under en vecka...men... vips så kom hon ut ur sitt ide och sin svårmodighet för att fortsätta styra.
TantKarin som i stamtavlan heter Snow Maiden´s Appollonia äger oss... Vi bor på nåder i hennes våning och hon kan inte tillåta någon äta utan att hon först fått se vad som serveras och om det är något hon vill ha...berättar hon det med hög och ljudlig stämma.

Hon vill helst inte att vi ska kamma henne... Tidigare gick det bra, men jag tror hon tycker det gör ont, så vi kammar mer och mer sällan utan väljer att klippa de tovor som kommer. Det går bra det också. 


Nu ligger hon på T:s mage och är himla nöjd med det... T också... blir varmt och lite "durrande".


 


Nu tänker jag ta en djupdykning i en av garderoberna... Mycket där som inte används och det ska vidare till någon som uppskattar de plaggen.

Må gott
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...