tisdag 1 januari 2019

Årets första dag och jag är pesten personifierad




Här är det fortfarande sjukstuga... Startar året med min tredje dag med vinterkräksjukan. Jojo... Ena stunden går jag upprätt och orkar klä på mig, för att andra stunden krokna i magknip och springa in på toa. Äta är inte att tänka på. Efter toabesöken drar feberfrossan in som ett brev på posten och däckar mig totalt.
Försöker verkligen få i mig något att dricka... men det går inte. Får ännu inte behålla så mycket och jag ser på mina fingrar att jag håller på att torka ut.

Hade planer på att bli med T och vovvarna till den nedlagda golfbanan idag... Det lade jag ner, så T åkte själv dit och jag bad honom fotografera... DET gjorde han, så håll till godo.



 



Nu håller han, T alltså på att fixa mat. Inte till mig. Jag klarar nästan inte av matoset som stiger från grytorna och det har inte med T;s oförmåga att laga mat, för det kan han... laga mat alltså.

TantKarin får alltid någon godbit när hon kommer fram... något Julia observerar. Julia skulle aldrig våga ta maten från Karin... Klor gör ont har hon fått erfara och Karin är inte den som släpper en godbit i första taget.




Men titta nära vågar hon... liten stund.



Nu ligger flickorna och Bill nedbäddade och sover tungt på springet och maten. Idag kommer Bills husse och matte hem så snart blir han levererad till "huset på höjden". Vi vill inte ha hit dem då jag är pesten personifierad. T har till och med satt upp en lapp på ytterdörren "INFEKTIONSSMITTA". Jojo... det är jag det.




Nu... klarar jag inte av att sitta här längre... magen kniper.

Må gott och innerligt god fortsättning på det nya året.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...