söndag 6 januari 2019

Efterdyningar som kan ta veckor




Sista dagen på denna julledighet varav jag legat för ankar i en vecka i vinterkräksjukan. Idag trotsade vi allt vad sjukdom heter och for på fika till mina föräldrar. Kan dock upplysa att jag inte är av den smittsamma sorten längre utan drar med efterdyningar och kommer göra så några veckor enligt doktorn.
För massor med år sedan... typ 1986 var jag i ett annat land än vårt och åkte på en redig sväng av matförgiftning vilket resulterade i många vändor till infektionskliniken på sjukhuset och många kilon av mig lättare. Det innebär att mina tarmar kommer alltid vara aningen skörare än vad som är normalt och vid en magsjuka tar det lite längre tid för mig att repa mig. MEN jag är smittfri, fast har ont i magen och svårt att äta.

Som sagt... vi avslutade denna ledighet med gofika hos mina föräldrar. Innerligt gott och med många skratt. Jag behövde det. Tack snälla för att vi fick komma.



 
 


Nu har vi kommit hem och flickorna ligger nyduschade, mätta och nerbäddade i sina rena bäddar och sover ljudligt. Någon form av njutningsfullt mummel hörs långt ner i fleecen och det rycker lätt i öronen.
Vi ska äta kycklinggryta och efter det... inget annat än vila, för nu börjar det nya arbetsåret och det med full kraft.

Må gott


1 kommentar:

  1. Outstanding post. As a blogger, I used to believe that it is really difficult to be authentic but, your ingenuity in creating this article blew my mind. Thank you so much.

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...